3 znamení zvěrokruhu, která se v roce 2022 mohou těšit na přírůstek do rodiny

3 znamení zvěrokruhu, která se v roce 2022 mohou těšit na přírůstek do rodiny
Zdroj: Pixabay

Podívejte se, pro která tři znamení zvěrokruhu si hvězdy v příštím roce přichystaly velké změny, a to zejména v soukromé sféře! Kdo založí nečekaně rodinu, a komu se tím naopak splní dávný sen? Zjistěte, co je vepsáno v osudech.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 12. 2021 07:00

I když to možná neplánovali, v příštím roce dostanou někteří z nás chuť přivést na svět nový život. A jsou i tací, kteří o tom již dlouho uvažovali, ale teprve nyní se k tomu konečně odhodlají. O kom je řeč?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Už dlouho jste pokukovali po svých známých, kteří si pořizují rodiny jak na běžícím pásu, a kolikrát vás napadlo, že toužíte po tomtéž. Odvahu, která vám tenkrát chyběla, získáte na jaře příštího roku. S partnerem budete otevřeně mluvit o tom, že jste připraveni do svých životů přivítat novou bytost. Moudrou, čistou a tu, která vás tolik naučí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V otázkách rodiny jste byli s partnerem vždy zajedno a doposud jste měli pocit, že není ten správný čas. To se příští rok změní a možná to nebude vůbec jednoduché. Je to však cesta, kterou se máte vydat, která vám do života přinese nejjasnější možné světlo. Všichni andělé stojí při vás, zvládnete veškeré situace, kterými si příští rok budete procházet.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nenechte se mýlit, i u vás nastanou příští rok velké změny. Touha po rodině je ve vás zakotvena odjakživa, následující rok jí jen dodáte potřebné grády! Kozorozi, kteří už děti mají, si pravděpodobně příští rok pořídí další. Rodinná pohoda je něco, co vás bude skutečně naplňovat a v čem pocítíte smysl života.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články