3 znamení zvěrokruhu, která si často přejí vrátit čas, aby se mohla rozhodnout jinak

3 znamení zvěrokruhu, která si často přejí vrátit čas, aby se mohla rozhodnout jinak
Zdroj: Pixabay

Kdyby vám někdo dal možnost, abyste se vrátili do jakéhokoliv momentu svého života, který by to byl? Co byste změnili? Podívejte se na znamení zvěrokruhu, jež často litují svých rozhodnutí a touží vše udělat jinak.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 12. 2021 07:00

Představte si, že vám někdo dá do ruky stroj času a řekne, že se můžete vrátit do jakéhokoliv dne svého života. Prožít určitou událost znovu. Změnili byste něco? Vedly by vaše kroky jinam? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která často litují a vrátit čas by si skutečně přála.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři často razí heslo "Carpe diem". Jsou schopní žít přítomným okamžikem a nestarají se o to, kam jejich kroky povedou další den. Tím se mnohdy dostanou do situace, v níž musejí řešit vážné problémy. A to hlavně finanční. Jsou totiž schopni utratit spoustu peněz za krátkou chvíli. Spoléhají na Vesmír a na to, že věci nějak dopadnou. Jsou ochotní vyměnit momentální komfort za budoucí nepohodlí. Jejich partneři to mají často velmi těžké.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jejich zádumčivá povaha přímo vybízí k tomu, aby několikrát denně litovali toho, co udělali v minulosti. O tom, že si většinu času nestojí za svými kroky, není zkrátka pochyb. Nikdy si nejsou jistí, zda dostatečně využívají svůj potenciál, a tak mnohdy vymýšlejí jeden projekt za druhým. Žádný však nedokončí, a potom litují peněz, které v tom utopili. Často od nich uslyšíte, že pokud by mohli vrátit čas, udělali by vše jinak.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Litují hlavně velkých rozhodnutí, která se posléze ukázala jako bolestivá. Pokud jim neklape manželství, neubrání se myšlenkám, jaké by to bylo, kdyby si tenkrát vybrali někoho jiného. V životě se mnohdy dostatečně nesnaží a nemají velké cíle, toho však později litují a závidí všem okolo, že mají lehčí život. Jsou častými trpiteli a staví se do roli oběti, ze které je Vesmír kvůli jejich přesvědčení často nepustí.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články