3 znamení zvěrokruhu, která jsou vyznavači síly Vesmíru a vkládají důvěru ve vyšší moc

3 znamení zvěrokruhu, která jsou vyznavači síly Vesmíru a vkládají důvěru ve vyšší moc
Zdroj: Freepik

Věříte, že za vás Vesmír vše zařídí, nebo vám tahle teorie připadá absurdní? Obracet se se svým přáním k Vesmíru je stále populárnější. Která znamení tak činí nejčastěji?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 07. 2021 07:00

Hledat podporu ve vyšší síle je tradicí už od nepaměti. Každý z nás má něco rozumem neuchopitelného, čemu věří. Často skloňovaný je v tomto směru Vesmír a jeho síla. Která znamení zvěrokruhu se k němu obracejí nejčastěji?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Není tajemstvím, že Vodnáři věří ve vše, co je jim poskytnuto. Rádi vkládají důvěru do rukou vyšší moci, aby mohli věřit na zázraky. Čtou mnoho knih, díky kterým se učí s Vesmírem komunikovat, a rádi posílají svá přání přesně tak, jak poslána být mají. Málokdy je uslyšíte říkat, jak je život těžký. Každá překážka je pro ně příležitostí. 

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou velkými průkopníky v celém duchovnu. Pravidelně vysílají své modlitby do Vesmíru a ve všem se snaží najít souvislost. Věří na karmu a úmyslně nikdy nikomu neubližují. Zároveň striktně dodržují zákon Vesmíru o akci a reakci, který jim umožňuje se rychle rozhodovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Většinou to nenazývají Vesmírem, ale jsou velmi napojeni na vyšší moc. Zákony Vesmíru mají v malíku a dbají na své chování. Dávají si rovněž pozor, jak hovoří, a nikdy nemluví tak, aby sami sebe shodili. Pokud mají vedle sebe partnera, který tento jejich názor nesdílí, velmi jim to komplikuje život. Potřebují o duchovnu mluvit.

Zdroje informací:

yourtango.com

sunnyray.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články