3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své okolí duchovními průvodci

3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své okolí duchovními průvodci
Zdroj: Unsplash

Říká se, že nikdo vám do života nevstoupí náhodou. Někteří lidé mají svou speciální roli, jsou duchovními průvodci, pomáhají ostatním duším dosáhnout vytoužené hojnosti. Víte, která znamení zvěrokruhu mají tento dar?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 08. 2021 07:00

Dar duchovní pomoci nemá každý. Někteří vás uklidní již pouhým slovem, pohledem či dotekem. Tuto výjimečnou vlastnost v sobě ukrývají tři znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vysoce intuitivní Vodnáři v sobě skrývají mnoho duchovních darů. Jedním z nich je právě energie průvodce. Dokážou vést lidi a jsou pro ně největší motivací. Nikdy neodmítnou pomoc druhým a těžce se smiřují s tím, když ostatní trpí. Mají obvykle syndrom záchranářské duše a pomáhají provádět životem hlavně slabé.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Bývají výbornými psychology, stejně tak jako posluchači. Nikdy se nestane, že by vám Váha odmítla pomoci. Mají v sobě ten dar, že u nich naleznete vytouženou energii. Na okolí působí velmi uklidňujícím dojmem. Ostatní se na ně rádi obrací s prosbou o radu. Váhy velmi soucítí s lidmi i se zvířaty. Dalo by se říct, že duchovním průvodcem jsou ještě o trochu více pro zvířata než pro lidi.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři bývají napojení na vyšší sílu, která jim dává možnost vést ostatní. Jsou nesmírně pouční pro své děti. I jejich okolí je miluje. Své dary dávají hlavně blízkým, většinou je neuvidíte působit veřejně. Dost často to bývá z důvodu, že si ve svých schopnostech nevěří. Pokud však naleznou sebedůvěru, mají potenciál změnit svět.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články