Vojta (38): Zvládnu toho hodně. Ale to, co po mně chtěla těhotná přítelkyně, byla fakt síla

Vojta (38): Zvládnu toho hodně. Ale to, co po mně chtěla těhotná přítelkyně, byla fakt síla
Zdroj: Freepik

Vojta si o sobě vždycky myslel, že je chlap do nepohody a svou přítelkyni má dobře zmapovanou. Když ho ale v pokročilém stadiu těhotenství požádala o delikátní službu, prostě to vzdal. O co šlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 05. 2021 08:00

Myslel jsem si, že mě v manželství s Johanou (34) už nemůže nic překvapit. Vzájemně jsme o sobě věděli skoro všechno. Přesto se našlo něco, co mě značně vykolejilo.

Přítelkyně mě požádala o nemožné

Johana byla vždycky přímá a jasně říkala, co chce, a co ne. Mně to vyhovovalo, protože mě nenutila číst mezi řádky. Náš vztah byl stvrzen manželským slibem, který má pro mě velký význam. Brali jsme se ze skutečné lásky. Když se řeklo ,,v dobrém i ve zlém“, byl jsem připraven to splnit.

Pak jsem se ale jednoho dne ocitl před, dalo by se říct, zcela banálním úkolem. Bohužel jsem to nebyl schopen udělat. O co šlo? Vezmu to od začátku. Johana se o sebe vždycky hodně starala. Potrpěla si na to, aby na těle neměla jediný chlup. Holila si podpaží, místa kolem přirození, nohy, a dokonce i ruce. To, že si holí i místo kolem řitního otvoru, jsem si jen domýšlel.

Já jsem nikdy nevyhledával anální sex, protože se mi to hnusí. Jen ta představa mě dováděla skoro k záchodové míse. A zde je problém, který se mi dostal na stůl. Johana byla v pokročilém stádiu těhotenství a na některá místa si při holení už těžko dosáhla.

Snažil jsem se z toho vykroutit

Před třemi týdny proto přišla s prosbou, zda bych jí pomohl oholit nohy. Radostí jsem nejásal. Myslím si, že takové věci by měla dělat žena sama. Vykrucoval jsem se z toho, jak jen to šlo. I tak ale přišel den, kdy už nebylo úniku. Johana přišla s žiletkou v ruce do obýváku a řekla: ,,Jdeme na to, zlato?“ Zatímco mně se v hlavě honil sex, ona myslela holení chlupů.

S nevolí jsem ji následoval do koupelny. Navedla mě, abych jí na nohy nanesl pěnu, a pak je oholil. To se dalo ještě docela v pohodě snést. Podpaží zvládla sama a ruce také. Pak se na chvíli zarazila a tichým hlasem mě požádala: ,,Myslíš, že bys mi vzal i chlupy u konečníku? Už mi to dorůstá a hrozně to svědí.“

V tu chvíli se o mě pokoušely mrákoty. ,,Je to nutný? Vždyť víš, jak to mám,“ zkoušel jsem se vykroutit. ,,O nic nejde. Je to pár tahů. Jen mi roztáhneš půlky, a pak to oholíš,“ pronesla a nekompromisně mi podávala pěnu na holení. Zaraženě jsem se na ni díval. Uvnitř jsem hledal odvahu na to, abych to udělal.

Zbaběle jsem utekl na záchod

,,Na co čekáš? Dělej, nevydržím být předkloněná navěky,“ vyzvala mě nervózně. Tím mi na odvaze zrovna nepřidala. Chytla se vany a vyšpulila na mě pozadí. Nakonec si rukama roztáhla půlky. Jenže jak byla předkloněná a obřím břichem si tlačila na střeva, velmi slušně si ulevila. Přímo mně do obličeje. Netuším, co ten den jedla, ale smrdělo to jako pukavec.

Do pusy se mi navalily žaludeční šťávy. Musel jsem utéct na záchod. Modlil jsem se, abych v sobě udržel oběd. Po pár minutách jsem se vrátil do koupelny. Stále čekala, až dokončím, oč mě požádala. Já to vzdal. Prostě jsem to nedal. Johana to doteď nechápe. Díky bohu, že tento zážitek přebylo narození dcery.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články