Vráťa (27): Přítelkyně přišla s novinkou, která se mi jako chlapovi vůbec nelíbí. Jsem pokrytec?

Vráťa (27): Přítelkyně přišla s novinkou, která se mi jako chlapovi vůbec nelíbí. Jsem pokrytec?
Zdroj: Freepik

Vráťa má přítelkyni, která smýšlí jinak než většina žen. Chce být co nejvíce přirozená. Přišla tedy nedávno s tím, že se přestane holit. Vráťa si to neuměl představit, ale nebránil jí v tom. Nyní je z toho ale velmi nešťastný.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 04. 2021 07:30

Nemám tušení, co to moji Lenku napadlo. Je to obyčejná holka, která před časem oslavila třiadvacetiny. Teď přišla s novinkou, která se mi jako chlapovi vůbec nelíbí.

Přítelkyně žije jinak

Už od začátku jsem tušil, že je Lenka trochu jiná. Nemalovala se, chodila v dlouhých sukních a vlasy si myla jen vodou. To už muselo být, když použila nějakou chemii. Kupovala věci bez obalu. Člověk by u ní jen stěží našel plastovou láhev. Nejraději by jedla jen to, co si sama vypěstovala.

I když to teď vypadá, že si na ni stěžuji, tak to tak není. Ukázala mi, že se dá žít i jinak. Šetrněji vůči přírodě a hlavně zdravě. Měl jsem se od ní co učit. Jinak uvažovala normálně. Byla hodná, laskavá, snažila se pomáhat druhým. Pracovala v psím útulku. Ke zvířecím duším měla skutečně blízko. Někdy se zdálo, že jim rozumí víc než lidem.

Já jsem ubral, co se týkalo materiálních věcí. Snažil jsem se s ní zapojit do charitativních akcí. Během dvou let, co jsme spolu, ze mě udělala lepšího člověka. Ať se stane cokoliv, budu jí za to do smrti vděčný. Nebýt jí, nevím, kam by se můj proflámovaný život ubíral. Občas se v názorech rozejdeme, ale to je ve vztahu normální a někdy i žádoucí.

Přestala se holit

Teď k jádru pudla. Lenka se chtěla ještě více přiblížit přírodě. Jednou se mě na rovinu zeptala: „Jak moc by ti vadilo, kdybych si přestala holit nohy a podpaží?“ Trošku mě tím zaskočila. Snažil jsem se zjistit, co ji k tomu vede. „Prostě to tak cítím. Nebaví mě být otrokem žiletky a každý večer se holit dohladka. Druhá věc je, že je přirozené být chlupatá,“ ozřejmila mi.

Neuměl jsem si to představit, ale bránit jsem jí v tom nechtěl. Vyházela tedy všechny žiletky a nechávala se zarůst. Už po pár dnech vypadaly její nohy jako ježek. Nebylo to ale nic hrozného, kvůli čemu bych vyšiloval. Po měsíci už jsem mluvil jinak. Nebylo to vůbec přitažlivé. V rámci předehry jsem ji vždycky líbal po celém těle. Teď jsem si o její nohy poškrábal pusu.

A mělo být ještě hůř. O tom, že se chce nechat zarůst i tam dole, se nezmínila. Musel jsem se na to zeptat sám. „Ty nemáš v plánu se holit aspoň tam... No, však víš kde,“ zeptal jsem se po milování. „Ne, je to součástí mého hlubšího já. Vadí ti to hodně? Myslím, že je to jen otázka zvyku,“ snažila se mě uklidnit. „Je to divné,“ přiznal jsem se.

Nevzrušuje mě to

Já Lenku vážně miluji. Je to ta nejčistší duše, kterou jsem kdy poznal. Štve mě, že bazíruji na takové věci, jako je oholené přirození, ale nemůžu si pomoci. Už je to nějaký měsíc, co se neholila, a tam dole má hotový Boubín. Když jsem viděl, že má z těch chlupů upletený copánek, došlo mi, jak moc se mi to nelíbí. Nevzrušuje mě. Komplikuje to orální sex.

Neustále tahám z pusy chlupy, což není nic rajcovního. Ono celé její tělo začíná působit tak nějak mužsky. V podpaží má stejný porost jako já. Když si vezme sukni, nejde si nevšimnout jejích chlupatých nohou. Obávám se, že si na to nezvyknu. Ona je tak spokojená. Jsem pokrytec?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články