Orální milování: 10 odvážných mužů šlo s kůží na trh. Opravdu to má každý chlap rád?

Orální milování: 10 odvážných mužů šlo s kůží na trh. Opravdu to má každý chlap rád?

Orální sex (orální milování) je vrcholně intimní aktivita. Téměř každý muž zbožňuje, když ho partnerka uspokojuje ústy. Mnohdy ale ženy netuší, co se při tom mužům v hlavě odehrává. Deset odvážlivců se nám svěřilo, jak to mají s orálním milováním.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 08. 03. 2021 18:30

Orální sex patří k oblíbeným milostným aktivitám. Svědčí o tom i nedávný průzkum serveru Superdrug Online Doctor, podle kterého jsou orální aktivity důležité pro 73 procent mužů a 62 procent žen. Anketa, která proběhla mezi více než tisícovkou Američanů a Evropanů, odpověděla i na jednu zajímavou otázku. Zněla: Pokud byste si měli vybrat sexuální aktivitu, které byste se rádi věnovali po zbytek života, jaká by to byla? Třetina mužů vybrala právě orální sex. A jak jsou na tom s orálním milováním Češi?

Petr (26, programátor): Samozřejmě, že orální sex miluju. Neobešel bych se bez něho. Vyžaduji to úplně při každém milování. Někdy jako předehru, jindy jako zakončení. Jen mám radši, když má žena vlasy v culíku. Rozčiluje mě, když u toho překážejí.

Aleš (45, řidič kamionu): Kdysi to moje manželka dělala, ale je to tak deset let zpátky. Teď už spolu ani tolik nespíme, takže si o tom můžu nechat zdát. Jsem rád, že mě na sebe nechá jednou za čas sáhnout.

Dan (28, automechanik): Kdybych si mohl vybrat, jestli budu moct do konce života mít jen orální sex nebo pohlavní styk, volil bych první možnost. Poprvé jsem to zažil v šestnácti a od té doby na to nedám dopustit.

Honza (43, obchodník): Asi jsem jediný chlap na světě, ale já to nemám rád. Svoji ženu jsem nikdy orálně neuspokojoval a nevyžadoval jsem to ani po ní. Ta představa mi není příjemná a ona si o to naštěstí nikdy neřekla. Máme fajn sex i bez toho.

Marek (29, číšník): Nedávno jsem se rozešel s přítelkyní a ona mě přemluvila k sexu na rozloučenou. Nechtělo se mi, ale jak si přede mě klekla a rozepla mi kalhoty, rozhodl jsem si to naposledy užít. Bohužel mě schválně kousla a utekla. Od té doby jsem opatrný.

Pavel (38, doktor): Manželka tyhle věci vůbec nedělá. Nedonutil bych ji k tomu ani párem volů. Na orální sex mám jednu známou.

Jirka (20, student): Moje holka mě uspokojuje orálně, ale nikdy to nedokončí tak, jak bych chtěl. Nejčastěji na poslední chvíli uhne. Vždy nezapomene dodat, jak odporné to je. To mi spolehlivě zkazí zážitek.

Adam (34, IT technik): Manželka tohle dělala hlavně na začátku našeho vztahu. To se tvářila, jak by mě nejraději uspokojovala pořád a všude. Teď ji o to musím vyloženě prosit, ale dá si říct.

David (29, redaktor): Já mám orální sex rád, ale bytostně nesnáším, když mi to přítelkyně dělá hned ráno po probuzení. Tiše to trpím, abych ji nenaštval, ale když vím, že má nevyčištěné zuby, tak je mi to nepříjemné. Myslím vždy na nějakou scénu z porna, abych to urychlil.

Vašek (51, ředitel firmy): My jsme s manželkou stále docela aktivní. Blbé je, že začala vyžadovat, abych nejdřív uspokojil ústy já ji. Ať dělám, co dělám, tak jí to strašně trvá a po půl hodině mě už bolí celý obličej. Kolikrát jsem tak vyčerpaný, že už na svoje potěšení nemám náladu.

A co vy, pánové? Je to něco, bez čeho byste dokázali žít, nebo na to nedáte dopustit? Napište nám na redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články