Káťa (28): Přítel na mě v posteli kašle. Prý jsem divná, když do minuty nestihnu prožít rozkoš

Káťa (28): Přítel na mě v posteli kašle. Prý jsem divná, když do minuty nestihnu prožít rozkoš

Káťa chodí už půl roku s přítelem Petrem a nemůže si stěžovat na to, že by spolu nespali. Co jí ale vadí, je to, že Petr se jí v posteli nevěnuje. Jak na to reagoval, když si postěžovala?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 02. 2021 18:00

S Petrem jsme se poznali v srpnu a už první večer jsme skončili v posteli. Na začátku mě bavilo, jak je vášnivý a dominantní. Přišla jsem si neodolatelná, když mi dával najevo, jak moc po mně touží a nemůže se mě nabažit.

Přišla jsem si sexy

Tehdy jsem tolik neřešila, že na mě nikdy nedošla řada. Vždycky se po sexu svalil vedle mě a zahalekal, že jsem božská, a usnul. Já jsem byla pyšná na to, že je se mnou spokojený, jenže pak mi došlo, že moje potřeby jdou jaksi stranou.

Potřebuji, aby se mi věnoval

Bohužel se mi ještě v životě nestalo, že bych vyvrcholila přímo během milostného aktu. Vždycky jsem potřebovala, aby se mi partner věnoval i jinak, ale na to Petr není. Několikrát jsem mu říkala, že bych byla ráda, kdyby se před milováním soustředil nejdříve na mě. „Zkusme to jinak. Nejdřív já, pak na to vlítneme,“ prosila a sváděla jsem ho, ale nedopadlo to podle mých představ.

Párkrát se jakože snažil, ale trvalo to tak minutu, pak to nevydržel a hupsnul na mě. Vždycky mě uchlácholil nějakou větou, že byl ze mě tak hotový, že už nemohl déle čekat, ale já jsem začala být čím dál víc frustrovaná.

Je mu to jedno

Dokonce mi sliboval, že si se mnou pohraje, jak skončí, ale nikdy na to nedošlo. Buď to odkládá na druhý den, protože je ze svého výkonu unavený, nebo se zvedne, že se jde napít a pak už nepřijde.

Minule jsem na něj čekala patnáct minut, než mi došlo, že se nevrátí. Pohádali jsme se, protože mě opravdu štve, že sex slouží jen jemu. Mně se to sice také líbí, ale orgasmus při tom nemám, a abych to někde doháněla sama, na to nemusím mít vztah.

Jeho odpověď na moji stížnost mě ale hodně překvapila, a to nemile. „Tak jsi asi nějaká divná. Žádná bývalka si nestěžovala. Všechny jsem vždycky uspokojil,“ prohlásil a dál koukal na televizi. Nechci ho urážet, v sexu má výdrž a mimo něj se ke mně chová hezky, ale když ho jednou za čas donutím, aby mě uspokojil, mám na to tak minutu, což je nereálné. Jsem z toho opravdu zoufalá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články