Bára (27): Přítel byl závislý na milování. Jeden měsíc s ním mi stačil, pak už se to nedalo

Bára (27): Přítel byl závislý na milování. Jeden měsíc s ním mi stačil, pak už se to nedalo

Začátky nového vztahu bývají většinou velice intenzivní a vášnivé. Bára měla přítele Romana, který jí byl doslova posedlý. Nejdříve se jí to líbilo, ale takové tempo se dlouho zvládat nedalo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 12. 2020 18:00

S Romanem mě seznámila kamarádka a já se divila, že jsem ho nikdy nepotkala. Byl neuvěřitelně charismatický, a když jsme si vyměnili čísla, psal mi celý den.

Měla jsem pravidla

První rande bylo pro mě neobvyklé. Vždycky, když jsem někoho potkala, chtěla jsem alespoň tři schůzky, než spolu skončíme v posteli. S Romanem to proběhlo úplně jinak. Psala jsem mu, aby mě vyzvedl u mě doma v pět, jenže on zvonil už v půl. Já ještě nebyla připravená, takže jsem ho pustila dál, aby počkal.

Uměl to se mnou

Když jsem mu ukázala gauč, políbil mě, pak si přivoněl k mému krku, a než jsem se nadála, pomilovali jsme se. Poté jsme šli na večeři a já z něj byla naprosto paf. Uměl to se mnou tak dobře, že jsem ani na vteřinu nemyslela na to, že jsem porušila svá pravidla. Po večeři jsme skončili opět u mě.

Bylo to bláznivé a on se navíc choval jako gentleman, čímž si mě získal. Byl pozorný, slušný, a když se ke mně přiblížil, vždycky se omluvil, že za to nemůže, ale že ho vzrušuji tak moc, že v něm vždy probudím nějaké zvíře. Pochopitelně mi to lichotilo. Nebyl den, kdy bychom spolu nespali. Někdy přijel ještě ráno, než jsem šla do práce. Večer jsme zkoušeli jiné polohy, protože bylo víc času.

Ze začátku mě to bavilo

V práci jsem měla pauzu na oběd a on přijel, že se pojedeme najíst. Místo toho jel na kraj města a my se přesunuli na zadní sedačky. Bavilo mě to, ale on to poté vyžadoval pořád a kdekoliv. Když jsme byli u jeho přátel, dobýval se za mnou na záchod. Záchody pro něj nebyly cizí ani v obchodním centru. Nejvíce riskantní mi přišlo, když mě zatáhl večer na náměstí za sochu. Bála jsem se, že nás někdo uvidí, ale poslechla jsem.

Ani dvakrát denně mu to nestačilo. Jednou ráno přišel, ale já už zamykala dveře, že odcházím. Jeho to nezastavilo a ve výtahu mi přidržel ruce a stáhl sukni. Byla jsem nervózní, tak jsem ho poprosila, že to dokončíme později. Po práci mě vyzvedl a nechtěl už čekat. Museli jsme to opět dělat v autě a pak mě odvezl domů. Ještě ten večer volal, že se něco stalo a musím okamžitě přijet. Doma jsem ho našla, jak leží nahý v posteli a chce ještě.

Už jsem z toho byla vyčerpaná, náš vztah se netočil kolem ničeho jiného a já to nevydržela. Musela jsem to ukončit, teď jsem sama a mám na pár měsíců vystaráno. Sex nechci ani vidět, natož ho provozovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články