Ilona (52): Načapala jsem manžela se ženou. Byl to šok, protože byla nafukovací. Nevím, co dělat

Ilona (52): Načapala jsem manžela se ženou. Byl to šok, protože byla nafukovací. Nevím, co dělat

Ilona se nám svěřila s poněkud choulostivým příběhem. Měla pocit, že ji manžel zahýbá, a tak přišla jednoho dne domů dřív. V posteli viděla ženu, jenže ne takovou, jakou čekala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 11. 2020 18:00

Pepa nikdy nebyl ten, kdo by vyžadoval intimnosti nějak často. Samozřejmě jsme se spolu milovali, proto máme také dvě krásné dcery, ale jak roky přibývaly, chodili jsme spíše po hradech a zámcích a zvelebovali naši zahradu.

Všimla jsem si detailu

Každé ráno, než odejdu do práce, stelu postel. Jenže poslední dobou jsem si všimla, že není tak, jak jsem ji nechala, přitom Pepa chodí z práce až po mně. Nebyla vyloženě rozestlaná, ale některé rohy byly přehnuté a celé to bylo viditelně pomačkané. Abych si nepřipadala jako blázen, dala jsem polštářky jinak, vyfotila si to, a když jsem odpoledne přišla, byly na jiném místě.

Něco se tam dělo

„Ty jsi byl doma přes den?“ ptala jsem se ho, ale řekl, že ne. „Však víš, v kolik chodím z práce,“ odvětil. Něco mi na tom nesedělo. Žádné zvíře jsme doma neměli, přesto někdo přes den chodil do ložnice. Pak mi to došlo.

Jediné vysvětlení bylo, že mě Pepa podvádí. Sice mi to bylo divné, protože on, ačkoliv to nemyslím zle, není žádný seladon, ale jinak se to vysvětlit nedalo. Takže jsem druhý den ráno volala sousedce, že si asi manžel zapomněl doma telefon, jestli by byla tak hodná a zavolala mi, kdyby ho viděla přijíždět domů. Ona mi kolem oběda skutečně volala. „Ilonko, už přijel. Mám mu něco říct?“ ptala se. Já jsem ji rychle zastavila: „Ne, děkuji. Já tam zrovna jedu, asi si přijel pro ten mobil.“ Hned jsem jela domů.

Tohle by mě v životě nenapadlo

Celou cestu jsem si v duchu přehrávala, jak s ním zatočím. Když jsem vtrhla do ložnice, Pepa ležel na nějaké ženě. Zakřičela jsem na ně z plných plic a on vyskočil a začal vyvádět, že to není tak, jak to vypadá. Jakmile jsem přišla blíž, zarazila jsem se.

V posteli ležela nafukovací panna, a to velmi realistická. Z dálky vypadala jako živá, ten výraz, nohy pokrčené. Pepa mi tím naprosto vyrazil dech a já nevěděla, jak reagovat. „Já jsem myslela, že mě podvádíš s opravdovou ženou.“ On řekl, že by mi to nikdy neudělal. Jen už mu přišlo blbé mě v našem věku o to prosit. Do práce jsem se vrátila rozladěná a celý den jsem nemluvila, ani večer s Pepou. On se několikrát omlouval a mně je líto, že jsem ho podezřívala. Na druhou stranu mi přijde šílená představa jeho s umělou pannou, vždyť já myslela, že tohle nepotřebuje. Nevím, jak se k tomu postavit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články