Klára (27): Přítel po mně v posteli vyžaduje divné věci. Ledacos bych snesla, ale tohle vážně ne

žena zezadu
Zdroj: Pixabay.com

Klára o sobě říká, že je otevřený člověk a nemá téměř s ničím problém. Jak šlo o vztahy, vždycky se snažila partnerům vyjít vstříc, aby byli spokojení. Nyní má půl roku vztah s Lukášem, který po ní vyžaduje divné věci. Některým věcem se nebránila, ale teď už to překročilo únosnou mez.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 09. 2020 16:30

Prvního kluka jsem měla v šestnácti a ten byl ze mě nadšený, přestože to byl můj první sex, měla jsem pocit, jako bych to dělala už léta. To, že byl se mnou spokojený, mě nabudilo, abych byla co nejlepší. Další partner měl zase jiné choutky a mně to nedělalo problém. Ať už šlo o zpestření různými pomůckami nebo používání vulgarismů. Náš vztah trval čtyři roky a byl nejdelší, co jsem zatím měla. Bohužel jsme si pak přestali rozumět a když už někoho nemám ráda, tak s ním spát nedokážu.

Po něm jsem měla jen dvě známosti, a nakonec jsem potkala Lukáše. Zamilovala jsem se do něj na první pohled, hodně jsme se nasmáli, ale v sexu to bylo takové nudné. I když, nuda je možná špatný výraz, každopádně jsem měla pocit, že se drží zpátky, nebo se bojí. Jednou večer jsem ho chtěla trochu uvolnit, aby se mi svěřil s tím, co má rád.

Žádné choutky neměl

Tvrdil, že nic speciálního nemá, líbí se mu klasika. Nepovažuji se za nějakou ostřílenou znalkyni, ale myslím si, že každý má něco, co mu přináší potěšení. Bývalý partner také nebyl nijak úchylný, ale měl rád, když jsem na něj mluvila anglicky. Jiný chtěl, abych při tom měla podpatky. Prostě každý má aspoň něco, ale Lukáš trval na tom, že nic.

Po pěti měsících se ale něco stalo. Leželi jsme spolu na pohovce a koukali na film. V televizi byl zrovna pes, který zachránil páníčkovi život a on ho za to hladil. Lukáš na to koukal s takovým zanícením, že mu najednou začaly téct slzy, jak ho to dojalo. Začala jsem ho hladit taky a říkala jsem ze srandy: „No joo, ty jsi taky hodný, moc hodný“ a on se otočil a nastavil břicho, abych ho hladila i tam. Smáli jsme se u toho, pak začal kňučet jako pes a lísal se ke mně.

Co je moc, je moc

Druhý den si chtěl hrát na pejsky znovu. Tentokrát ale obráceně. Přišel ke mně s tím, že si zasloužím odměnu za to, jak jsem poslušná a v ruce držel piškot. Vyprskla jsem smíchy, ale hru jsem hrála s ním. Lukáš mi poručil, abych se svlékla a na čtyřech prosila o drbání. Nakonec jsme se pomilovali. Překvapilo mě, jak dokáže být divoký, a radovala jsem se, že jsem konečně našla něco, co se mu líbí.

Od té doby, vždycky když na mě začal mluvit jako na psa, věděla jsem, že bude sex. „Tak je hodná“ a už mě otáčel zády k sobě a já poslechla. Jenže tohle mu přestalo stačit a začal po mně vyžadovat i další věci. „Štěkni!“ přikázal mi a já nevěděla, jestli se mám smát nebo bát. Za neuposlechnutí mě plácl. „Zaštěkej,“ poručil mi opět, ale mně se to nelíbilo, štěkat opravdu nebudu. Řekla jsem mu, že už to je na mě moc, a on se urazil. Za chvíli by mi nasadil vodítko a bůh ví, jak by to dopadlo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články