Alžběta (30): Najal si mě jako uklízečku, jeden moment vše změnil. Teď je to i můj domov, kde uklízím

Alžběta (30): Najal si mě jako uklízečku, jeden moment vše změnil. Teď je to i můj domov, kde uklízím

Alžběta má malou dceru a přítel ji opustil. Aby si mohla trochu přivydělat, začala Janička chodit do školky alespoň na dopoledne a Alžběta si dala inzerát, že bude uklízet v domácnostech. Ozval se jí Viktor a jí se kompletně změnil život.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 08. 2020 16:30

Bylo pro mě těžké, když ode mě přítel odešel. Janičce byly dva roky a najednou jsem na ni zůstala sama a alimenty Libor posílal, kdy se mu chtělo. Mateřská byla malá, tak jsem se domluvila se svou mámou, která pracuje ve školce, jestli by tam mohla Janička chodit alespoň na dopoledne. Já mezitím vyvěsila na sociální sítě, že nabízím úklid v domácnostech. První měsíc se nikdo neozýval, až pak konečně zvonil telefon.

Volal mi jeden muž a představil se jako Viktor a když byla malá ve školce, jela jsem k němu. Ukázal mi svůj dvoupatrový dům a dohodli jsme se na ceně. Tak velký dům mi zabral opravdu celé dopoledne, takže jsem to jen tak tak stíhala. Docházela jsem k němu dvakrát týdně. Viktor předal můj kontakt i dvěma známým a já byla šťastná, že mám slušné peníze navíc.

Jednoho dne se to zvrtlo

Občas jsme se v domě potkali, když si ráno ještě vyřizoval telefonáty, jinak jsem na něj třeba dva týdny nenarazila. Až jednoho dne. Ráno jsme se pozdravili, Viktor odešel a já se pustila do úklidu. Dala jsem věci do pračky a připravila si kýbl s vodou na podlahu. Jenže jsem o něj nešťastně zakopla, kýbl se vylil a já dopadla na zem. Měla jsem úplně mokré kalhoty. Nenapadlo mě nic jiného, než je rychle sundat a pověsit ven. Viktor měl sušičku, ale přišlo mi drzé ji použít.

Jak jsem tak uklízela jen v kalhotkách a triku, najednou se vrátil. „Zapomněl jsem si…“ a ani větu nedořekl, jen na mě koukal. Krve by se ve mně nedořezal, byla jsem tak v šoku, že jsem úplně ztuhla. Viktor se letmo usmál a dodal: „Nevěděl jsem, že se vám takhle pracuje líp“ a já vysvětlila, jak se to stalo. On se tomu smál a požádal mě, abych s ním šla do šatny. „Třeba pro vás něco najdeme“ a vydal se hledat nějaký kus oblečení. Bylo mi to strašně hloupé, stejně by mi bylo všechno velké.

Stalo se to

„Nemůžu si vzít vaše oblečení, mám mokré i kalhotky,“ opáčila jsem. Jak jsem tu větu dořekla, hned mi došlo, jak to znělo, a během pár vteřin věci nabraly úplně jiný směr. Viktor se na mě podíval a hlubokým hlasem řekl: „Tak je sundejte“ a v tom se to stalo. Byla jsem z něho tak vedle, že jsem to opravdu udělala, a on mě k sobě přitiskl a vášnivě jsme se líbali. Bylo to neskutečně opojené, úplně jsem ztratila hlavu. Přesunuli jsme se na pohovku a divoce se pomilovali.

Úklid jsem samozřejmě nestihla. Domluvili jsme se, že přijdu druhý den. To už na mě Viktor čekal a pokračovali jsme v tom, co jsme dělali minule. Z legrace jsem ho odstrkovala, že mám spoustu práce, a jemu to bylo jedno. Večer mi psal, že udělal další nepořádek a potřebuje pomoct. Samozřejmě si to vymyslel a my opět skončili v posteli. Jak jsme tam po skončení leželi, vyprávěla jsem mu o své dceři a on se zájmem poslouchal. Od té doby jsme spolu chodili a já mu zanedlouho představila Janičku. Teď už je to i můj domov, ve kterém uklízím a ráda. Konečně se cítím v bezpečí a milovaná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články