Radek (32): Chtěl jsem otestovat snoubenku, jestli je mi věrná, a dostal jsem šok

Radek (32): Chtěl jsem otestovat snoubenku, jestli je mi věrná, a dostal jsem šok

Radek je se svou partnerkou čtyři roky. Celou dobu jejich vztahu bylo všechno perfektní. Ovšem jakmile požádal Lucii o ruku, začalo mu vrtat hlavou, jestli mu byla vždycky věrná, a rozhodl se, že ji před svatbou ještě tajně otestuje. Netušil ale, že z toho bude mít takový šok.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 07. 2020 11:00

Lucku jsem poznal na dovolené. Jeli jsme s kamarády na Ibizu, že si zablbneme a užijeme sluníčko a muziku, když v tom jsem ji spatřil a líbila se mi tak moc, že jsem se s ní hned šel seznámit. Začal jsem na ni mluvit lámanou angličtinou, a když jsem zavolal kamaráda na pomoc, rozchechtala se a řekla, že se jmenuje Lucka a je z Prahy. V tu chvíli se mi líbila ještě víc.

Jenže můj pobyt se krátil a její teprve začínal. Stihli jsme se vidět dvakrát, pak jsme se domluvili, že se sejdeme až doma. A taky se tak stalo. Od té doby jsme byli spolu a všechno bylo perfektní. Byť jsme byli oba z Prahy, měli jsme to k sobě docela daleko, takže jsme to pak dělali tak, že jeden týden jsem přespával u ní, další týden zase ona u mě. Nakonec jsme si po roce našli byt takový, abychom to měli oba stejně do práce.

Něco mě napadlo

Lucka byla skvělá. Společně jsme vařili, chodili se bavit do klubů. Když jsem ji požádal o ruku, skočila mi kolem krku a křičela ANO. V hospodě jsem to říkal kamarádům a jeden do mě začal vrtat, abych nikam nespěchal. Jeho bratra prý manželka pět let podváděla a teď už jsou rozvedení. Odpověděl jsem, že to není manželstvím, ale povahou, jenže mi to nedalo a řekl jsem si, že zkusím Lucku otestovat.

Pořídil jsem novou SIM kartu a poslal jí zprávu, že jsem ji minule viděl v klubu a moc se mi líbila. Lucka neodpověděla, tak jsem poslal další, ať se určitě ozve, že bych ji rád viděl, nakonec odepsala, že jsem si ji s někým spletl. O víkendu byla v centru jedna akce a šli jsme tam celá parta. Lucka byla ale unavená, ani nepila, tak jsme šli po dvou hodinách domů.

To jsem nečekal

Když jsme přišli, šla si napustit vanu a já jí napsal: „Ahoj krásko, dneska jsem tě zase viděl. Dáme si konečně to rande?“ a ona odepsala, že ne, protože se bude vdávat. Byl jsem rád, že se chytla, tak jsem psal, že prstýnek není překážka, ona ovšem odpověděla, že pro ni jo, protože přítele miluje. Zkoušel jsem ji přemluvit, lichotil jsem, až mi poslala poslední zprávu. Stálo tam: „Miluji přítele, budu se vdávat a jsem těhotná! Tak mě nech na pokoji, nebo zajdu na policii.“ V tu chvíli mi vypadl telefon z ruky. Už už jsem letěl do koupelny, když v tom jsem si uvědomil si, že nemůžu říct, že to vím. Chodil jsem po bytě jak lev v kleci a když Lucka vylezla, řekl jsem, že je moc hezká, taková jiná.

Jí to vehnalo slzy do očí a přiznala, že je těhotná. Byl jsem tak rád a ona to nečekala, myslela si, že mi to bude vadit, protože si rád užívám života. Já byl ale šťastný, že s tak báječnou ženou budu mít dítě a navíc, že je mi věrná. To jsem jí ale nikdy nepřiznal, SIM kartu jsem zrušil, všechny stopy odstranil a upřímně se za to stydím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články