Bára (31): Jsem těhotná. Nevím, jestli je otcem můj manžel nebo jeho bratr

Bára (31): Jsem těhotná. Nevím, jestli je otcem můj manžel nebo jeho bratr

Naše čtenářka Bára měla fajn mužského a jednoho dne zjistila, že otěhotněla. Místo očekávané radosti ji ale přepadl strach, protože kvůli jedné chvilce s manželovým bratrem netuší, kdo je otec dítěte.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 05. 2020 16:30

S Jirkou se známe čtyři roky a nedávno jsme měli svatbu. Moje mladší sestra Jitka mi šla za svědkyni a manželovi šel zase jeho bratr Tomáš. Od rána to byl skvělý den, až na jeden malý okamžik, kdy jsme se k večeru pohádali, protože Jirka měl nemístné poznámky o Jitce. Pořád říkal, jak jí to sluší a vtipkoval, že si měl vzít tu mladší sestru. Mně se to vůbec nelíbilo: „To si nemůžeš takový řeči odpustit aspoň na naší svatbě?“ ale Jirka se smál a podotkl, ať nejsem trapná. Svatební noc samozřejmě nedopadla tak, jak má, protože jsem byla uražená.

Neustále měl narážky na moji sestru

Na líbánky jsme nejeli, protože jsme všechny peníze dali do koupě baráčku, a tak jsme šli zase po víkendu normálně do práce. Když jsem přišla domů, byla u nás Jitka. Už z chodby bylo slyšet, jak se smějí, tak jsem za nimi šla, co se děje. Prohlíželi si nějaké fotky ze svatby v telefonu a mě mrzelo, že s tím nepočkali na mě. Jitka se ale během minutky zvedla, že už musí letět a Jirka řekl, že jede do města, tak ji vezme. Ve dveřích se ještě otočil: „Nebude ti vadit, když odvezu tvoji krásnou sestřičku, že ne?“ chtěla jsem ho praštit.

Udělala jsem velkou chybu

Jenže jakmile odjeli, přijel k nám Tomáš. Prohodila jsem naštvaně, že Jirka zrovna odjel s Jitkou. Neušlo mu, že mám vztek, tak si ke mně sedl a ptal se, co se stalo. „Nic. Jen mě prostě popichuje a žvaní o Jitce, jak je krásná. Je to přece moje sestra, tak se mu nemá co líbit!“ vztekala jsem se. Tomáš se ke mně naklonil: „A já jsem zase Jirky bratr a nelíbím se ti snad?“ a v tom se to stalo. Ani nevím jak, ale objali jsme se a místo s manželem, jsem měla první sex po svatbě s jeho bratrem.

Začala jsem brečet a panikařit. Prosila jsem, aby se to Jirka nikdy nedozvěděl. Byla to velká chyba. Tomáš se omlouval, že to byla jeho vina, že to bylo asi kouzlo okamžiku a slíbili jsme si, že to zůstane už navždycky jen mezi námi.

Pokazilo se to nejvíc, jak mohlo

Musela jsem se jít hned osprchovat a smýt ho ze sebe. Drhla jsem svoje tělo, jen abych na sobě neměla jeho vůni a Jirka nic nepoznal. K večeru přijel a já vůbec nemluvila. Snažila jsem se dělat jakoby nic, ale bála jsem se, že to praskne. Jirka moji náladu zaregistroval a myslel si, že to je kvůli Jitce. Řekl, že jestli jsem kvůli tomu naštvaná, tak už mě popichovat nebude. Snažil se mě rozesmát, nabídl mi masáž a chtěl, abychom si vynahradili naši svatební noc. Nemohla jsem nesouhlasit, bylo by to podezřelé.

Pár týdnů na to mi bylo děsně zle. Jitka mě viděla a došlo jí to: „Baruš, nejsi těhotná?“ Okamžitě jsme jely pro těhotenský test a samozřejmě byl pozitivní. Úplně jsem se zděsila. Vůbec netuším, kdo je otec, vždyť jsem spala s oběma pár hodin po sobě. Místo radosti z miminka teď řeším, co mám dělat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články