David (29): Přítelkyně se na mojí narozeninové oslavě muchlovala s mým tátou

David (29): Přítelkyně se na mojí narozeninové oslavě muchlovala s mým tátou

David měl o pár let mladší přítelkyni. Byla velmi společenská, dle jeho slov někdy až moc. Většinou když byla uvolněná alkoholem, tak se pokaždé bál, co vyvede. Na jeho narozeninové oslavě už ale překročila i Davidovu hranici. Zde máte jeho příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 05. 2020 08:00

Vandu jsem poznal na svatbě mého bratra. Je o dva roky mladší než já. Byla to jedna z družiček a byla moc krásná. Svatby jsou jako dělané na seznamování, takže jsem dlouho neváhal a byla ruka v rukávě. Líbilo se mi na ní, že je veselá, nespoutaná a neřeší, co si o ní myslí ostatní.

Často jsme vyráželi s mými kamarády na výlety a do klubů a pokaždé byla legrace. Vandu měli všichni rádi. Zejména mužská část. Je pravda, že jsem začal pozorovat, že jakmile si dá Vanda jednu skleničku alkoholu, je úplně jiná a během chvíle je z jedné skleničky druhá, třetí... Začínal to být docela problém, protože se chovala velmi neurvale. Vyřvávala, byla agresivní a sprostá. Já jí samozřejmě zakazoval další pití, to ale skončilo hádkou a byl jsem já ten špatný, kdo jí kazí zábavu.

Alkohol ji uvolnil až moc

Kamarádi si taky velice rádi popijí, takže byla otázka času, kdy se stane něco horšího. Když jsme byli opět v hospůdce a hráli šipky, šel jsem kouřit a když jsem se vrátil, Vanda se líbala s mým kamarádem Adamem. Okamžitě jsem je roztrhl a Vanda se v tu chvíli pozvracela na zem. Byla úplně mimo a druhý den se omlouvala a já jsem to nakonec vzal. To byla asi chyba, protože ještě několikrát během pár měsíců se stalo to samé.

V tu chvíli jsem byl opravdu na vážkách. Věděl jsem, že to dělá pouze v opilosti a k ničemu jinému nedocházelo, ale vlastně mi nasazovala parohy přede všemi. Navíc jsem byl většinou vždycky poblíž. Dal jsem jí nůž na krk. Buď se změní a přestane pít, nebo se rozejdeme. Vanda mi slíbila, že pít nebude a už se to nikdy nestane. A opravdu byl dlouho pokoj. Jednu skleničku si třeba dala, ale popíjela ji celý večer a všechno bylo v pořádku. Byl jsem rád.

Velice nevhodný dárek

V létě jsem pořádal narozeninovou oslavu a pronajal chatu, na kterou jsem pozval asi dvacet kamarádů a svou rodinu. Bylo to ve velkém stylu. Hromada jídla a pití, skvělá muzika. Kolem půlnoci jsem měl pro všechny bláznivé překvapení, ale potřeboval jsem, aby u toho byla Vanda. Tak jsem se ji rychle vydal hledat. Bohužel to, co jsem viděl, nezapomenu asi do konce života.

Vanda seděla na klíně mému tátovi a líbala se s ním jako o život. Přísahám bohu, že jsem měl chuť oběma ublížit. Začal jsem na ni křičet a na tátu taky. Ale oba byli opilí, smáli se a Vanda blekotala, že se v té tmě spletla a myslela si, že to jsem já. Táta se také smál a řekl: „Však jsem rodina.“ Bylo to hrozné. Z oslavy jsem odešel a neřekl nikomu ani slovo. Toto byl ten nejhorší dárek, který jsem mohl dostat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články