Pavla (27): Románek s cizincem měl šílenou dohru. Šla jsem na testy, výsledky byly pozitivní

Pavla (27): Románek s cizincem měl šílenou dohru. Šla jsem na testy, výsledky byly pozitivní

Naše čtenářka Pavla zažila poprvé v životě románek s cizincem, bohužel její šestý smysl se nemýlil a kdyby ho poslechla, nemusela by řešit takovou hrůzu. Přečtěte si její zážitek.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 05. 2020 09:30

Nikdy jsem neměla románky na jednu noc s cizím chlapem. Vždycky jsem ho musela znát, i když to se mi kolikrát nepovedlo ani po několikaletém vztahu, ale aspoň jsem potřebovala mít ten pocit. Jednou jsem se jako vždycky doma nudila. Blížila se půlnoc. V tom napsala kamarádka Verča a lákala mě na diskotéku. Další večer s vědmami v televizi bych už nezvládla, proto jsem se oblékla a utíkala na poslední metro. Kéž bych tenkrát zakopla a ujelo mi. Jenomže léta běhání na střední škole udělala své a já metro stihla.

Okouzlující cizinec

S Verčou jsme se bavily parádně. Ona byla ale na lovu, ostatně jako každou středu, jako každý pátek. Ukázala mi chlápka u baru. Vypadal skvěle, i když jsem neměla své brýle na dálku. Verča mě přesvědčila, ať jdu s ní k baru, to všechno jenom jako, abych falešným smíchem předstírala, že řekla něco vtipného a je to holka veselá. Nefungovalo to, vtipy došly, a tak šla na věc. Přiběhla zpátky se zoufalým výrazem: „Mluví anglicky! Musíš to překládat.“

Byl to Chorvat, představil se jako Marko. Po půl hodině jsme konverzovali jenom spolu a Verča zakotvila o pár metrů dál. Neuměl vyslovit mé jméno a říkal mi Polo. „Marco Polo,“ to byla geniální jména našich imaginárních dětí, musela jsem se smát. Marko vypadal jako můj oblíbený herec. Myslela jsem, že tenhle typ chlapů loví pouze modelky. Verča odcházela s novou kořistí a já se měla také k odchodu. Marko mi nabídl, abych si s ním povídala u něj v hotelu. Taková past mi neunikla ani když byly tři hodiny ráno, takže jsem s díky odmítla. Bohatě mi stačilo vědomí, že i já mám na takové muže, ale čísla jsme si vyměnili.

Jedna jediná noc

Marko psal každý den. Oslovoval mě krásko, až později mi došlo, že si jen nepamatoval mé jméno. Říkal, že vidět mě chce, ale že na to bude spousta času, když tu teď bude žít. Chtěl se v Praze usadit. Verča měla jasný názor: „Jdi do toho! Však to už potřebuješ.“ Nechávala jsem si od něj mazat med kolem pusy ještě týden, a nakonec jsme se sešli. Bohužel večer se semlel rychle a já si nic nepamatuji. Ranní věta „It was perfect“ mi otevřela oči. Ptala jsem se, jestli použil ochranu, ale jeho ochrana spočívala v tom, že se šel umýt a moje ochrana zůstala nedotčená v kabelce. Jeho bratranec mi řekl, že mám být opatrná, protože Marko lže, pracuje na zaoceánské lodi a toto udělal stovkám žen.

Můžu nadávat jen sobě

Okamžitě jsem zavolala do nemocnice na příslušné oddělení a prosila o test HIV. Řekli, že nejdříve za tři měsíce. Bylo to dlouhé a fyzicky mi bylo hrozně zle. Měla jsem téměř všechny příznaky, které byly na internetu. Konečně jsem se dočkala testu, výsledek na HIV byl negativní. Úlevou jsem se málem rozbrečela. Ovšem test na graviditu byl pozitivní. A to jsem se vážně rozbrečela. „Dobrodošli“ pro mě dostal úplně jiný význam. Podstoupila jsem přerušení těhotenství, o chorvatský pozdrav na rozloučenou jsem nestála. Mohu nadávat jen sobě, byla to velká lekce. Nyní mám nového partnera, držím se svých zásad a všechno funguje. Ale na nápad jet v létě do Chorvatska jsem nepřistoupila.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články