Eva (34): Na seznamce jsem potkala vysněného muže. Ale v posteli mě čekalo nechutné překvapení

Eva (34): Na seznamce jsem potkala vysněného muže. Ale v posteli mě čekalo nechutné překvapení
Zdroj: Pixabay.com

Naše čtenářka Eva neměla štěstí na partnery, proto se rozhodla, že zkusí hledat na internetové seznamce. Potkala tam svého vysněného muže. Bohužel není všechno zlato, co se třpytí a Eva zažila pořádný šok. Přečtěte si její příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 05. 2020 08:00

Nikdy jsem neměla moc štěstí v lásce. Přitom jsem docela pohledná, mám vysokoškolské vzdělání a miluji sport. Kamarádka mi říkala, že mám přehnané nároky, ale já pořád hledala pana Božského. Po všech svých neúspěších jsem se rozhodla, že zkusím štěstí na seznamce. Toužila jsem po někom, kdo by byl chytrý, vysoký, samozřejmě pohledný. Kdo by mě uměl rozesmát, romanticky zasypat postel plátky růží a zároveň by byl mužsky drsný a popral se kvůli mně.

Našla jsem ho

Oslovilo mě několik mužů, ale ani jeden mě nezaujal. Byla jsem otrávená. Po měsíci mi přišla zpráva od Marka (39). Znuděně jsem klikla na jeho profil a žasla. Měl naprosto stejné zájmy jako já. Na fotkách vypadal přímo božsky. Tělo samý sval, živil se jako veterinář a ve volném čase boxoval. Okamžitě jsem mu napsala a nemohla se odtrhnout od počítače. Psali jsme si každý den a posílali si fotky. Neustále mi lichotil, jak jsem krásná a vtipná. Asi měsíc od našeho psaní jsem mu dala své telefonní číslo. Zavolal. Měl nádherný hlas, až mi naběhla husí kůže. Mluvili jsme spolu čtyři hodiny a další dny zase. Měla jsme pocit, že ho znám celý život a že už spolu v podstatě chodíme. Domluvili jsme se na osobní schůzce.

Byl dokonalý

Čekala jsem na smluveném místě a ani nedýchala. Přišel ke mně zezadu a do ucha mi zašeptal: "Ahoj krásko.“ Otočila jsem se a nevěřila vlastním očím. Byl dokonalý. Okamžitě jsem mu skočila kolem krku a začala ho líbat. Nemohla jsem si pomoct. Už jsem ho znala. „Pomalu, pomalu, krásko moje. Teda, budeš moje?“ podíval se na mě svýma čokoládovýma očima. Byla jsem zamilovaná jako blázen. Šli jsme se projít a dlouho si povídali. Byla s ním legrace, romanticky mě políbil pod stromem a o chvilku později mě silněji přitiskl v podchodu ke zdi, aby mi naznačil, jaké to s ním asi bude. Byl všechno, co jsem chtěla. Něžný drsoň nebo drsný romantik? Musela jsem se štěstím smát. Procházku jsme zakončili u mě doma. Bylo jasné, kam to směřuje. Už jen z jeho polibků jsem věděla, že to bude něco mimořádného. A taky že bylo. Ovšem v tom špatném slova smyslu.

Nečekaný závěr večera

Jakmile ze mě drsně sundal košili a odhodil na postel, změnil hlas a začal příšerně šišlat! Myslela jsem, že je nervózní a začala se smát. On ale vážně pokračoval. „Božínečku, máš prsíčka jako kopečky od zmrzlinky… můžu se ti taky ukázat?“ zakuňkal Marek úplně jiným hlasem a sundal si kalhoty. Já jen v šoku ležela a nechápala, co se děje. Po skončení byl zase jako předtím. Hrubým hlasem řekl: “Kotě, bylo to úžasný.“ Opatrně jsem se zeptala, proč se choval úplně jinak. Řekl, že byl stejný a že mě asi miluje. Cítila jsem to stejně, tak jsem to pustila z hlavy a doufala, že to bylo jen z nervozity.

Nemohu to už poslouchat

Bohužel od té doby se každé další milování nese ve stejném duchu. Marek na mě šišlá ještě víc: „Plosím, plosím, můžeme še pomilíškovat?“ Nebo včera říkal: „Dala by ši mi pušinku?“ Já už nemůžu. On si nemyslí, že dělá něco špatně, ale mě toto absolutně odpuzuje. Přitom byl tak dokonalý.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články