Sára (32): Manžel se mnou odmítá spát. Důvod mě srazil na kolena

Sára (32): Manžel se mnou odmítá spát. Důvod mě srazil na kolena
Zdroj: Freepik

Připadá vám, že o vás manžel ztrácí zájem? S tímto problémem se potýká mnoho žen. A často vyčítají a zlobí se. Dokonce svého manžela obviňují z nevěry. Ale co když za manželovou nechutí stojí něco jiného? Vážnějšího? Se svým příběhem se nám svěřila čtenářka Sára.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 01. 05. 2020 08:35

Sára se vdávala brzy. Bylo jí dvacet, když ji Aleš požádal o ruku, a ona s nadšením souhlasila. Před několika měsíci se v jejich intimním životě začaly objevovat problémy a něco se změnilo. Aleš se mnou odmítal spát, jakékoliv snahy o sex ignoroval. Při svých pokusech o sexuální kontakt jsem zacházela i do extrémů, které mi nebyly příliš po chuti. Ale ani internetové erotické podněty nefungovaly. Přitom to byl častěji on, kdo sex vyžadoval.

Přiznal se mi!

Čím víc jsem se na to soustředila, tím to bylo horší. A Aleš mě v ložnici odmítal. Byla jsem přesvědčena, že má jinou. Představa toho, že mě podvádí, pro mne byla nesnesitelná. Jednoho dne jsem to nevydržela a zeptala se ho, jestli někoho má. Aleš se na mě smutně podíval a jeho odpověď mě totálně rozdrtila. Dozvěděla jsem se, že už pár týdnů bojuje se zákeřnou nemocí. Mám rakovinu prostaty, zaznělo z jeho úst. Se slzami v očích jsem ho objala a nenáviděla se za to, z čeho jsem ho obviňovala.

Výčitky svědomí

Znala jsem ty scénáře, kdy muž odmítá svou ženu a přitom si vesele užívá s jinou. Přece jsem si nemohla myslet nic jiného. Ale tohle můj případ nebyl. Bylo to dokonce ještě horší. Můj milovaný manžel má rakovinu. Jsem tady pro něj! Doprovázím ho k lékaři a bez řečí dělám, co mu na očích vidím, avšak stále bojuji s tím, že jsem ho podezřívala z nevěry.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články