Aneta (42): Zlatokopka mi zničila manželství. Šla přes mrtvoly

Aneta (42): Zlatokopka mi zničila manželství. Šla přes mrtvoly
Zdroj: Pixabay.com

Dlouhá léta něco budujete, ale pak přijde někdo, kdo vám ve vteřině všechno zničí. Myslíte si, že je to na celý život, ale osud to zařídí jinak. Do vašeho manželství vpadne kráska, která jde po manželových penězích a on jí podlehne. Tohle je příběh čtenářky Anety.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 23. 04. 2020 12:16

S Davidem (45) jsme se znali od střední. Jiskra mezi námi přeskočila na maturitním večírku. Od první chvíle jsem byla přesvědčena, že je to ten pravý. Po pětileté známosti jsme se vzali, a já byla přesvědčena, že je to na celý život. Byli jsme hodně mladí a děti jsme zatím neplánovali.

Chtěli jsme se nejdříve postavit na vlastní nohy. David se poměrně brzy vypracoval na pozici ředitele jedné firmy a já podnikala v kosmetickém průmyslu. Dařilo se nám skvěle a časem jsme si pořídili rodinný dům. Manžel byl nadšený z toho, jak nám všechno vychází a naše manželství bylo spokojené. Tak jsme žili ještě několik let.

Dítě i nová známost

Před deseti lety se nám narodila dcera Eliška. A i když byla hodné miminko, rozhodla jsem se opustit svou práci a věnovat veškerý čas péči o ni. Jelikož jsme na tom byli finančně dobře, David s mým návrhem souhlasil. Na výchově naší dcery se podílel, ale díky své práci na nás neměl tolik času. Navíc…

K manželovi do firmy nastoupila krásná prsatá blondýna Radka, která se ucházela o místo Davidovy asistentky. Několikrát jsem měla možnost se s ní setkat a na první pohled bylo jasné, že je to typická zlatokopka, která chce ulovit nějakého vysoce postaveného muže. A měla jsem pravdu! Netrvalo dlouho a manžel se do ní zamiloval.

Na rozvod jsem mu kývla

David přestával chodit na společné rodinné večeře a svůj milenecký poměr pochopitelně tajil. Bylo mi jasné, co se děje. Davidovo chování ke mně se změnilo. Radka byla tak urputná, že jednoho dne, když věděla, že nebude David doma, u nás zazvonila a řekla mi, že jsou s mým manželem do sebe zamilovaní, a že ho mám nechat být. Dokonce mi posílala účtenky za luxusní věci, které ji David dopřával. Asi abych věděla.

Aniž by mě musel manžel přemlouvat, na rozvod jsem mu kývla. Pořád jsem ale doufala, že ho to pustí. Že je jen slepě zamilovaný a má krizi středního věku. Nepustilo. S Eliškou jsem se odstěhovala z našeho domu a dlouho dobu jsem se z toho všeho vzpamatovávala. Od známých jsem se dozvěděla, že se Radka nastěhovala do našeho domu a s Davidem tam pořádají různé večírky.

Uběhl rok a David mi volá a stěžuje si na Radku. Párkrát mi i naznačil, jestli bych mu neodpustila a nevzala ho zpátky. Já o tom nejsem přesvědčena a bojím se, aby se to neopakovalo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články