Jak se dá poznat nevěra? Symptomy, které nesmíte přehlížet

Nevěra se celkem špatně skrývá.
Nevěru provází celá řada signálů. Zpozornět je třeba například ve chvíli, kdy se partneři začnou více zajímat o svůj zevnějšek. A to platí zejména u mužů. O ženách se zase říká, že za radikální proměnou jejich účesu vždy stojí nový muž. 
Nevěru odhalí i změna v sexuální frekvenci, která může být dvojí. Buď partner s vámi odmítá spát, nebo se naopak až moc snaží vás uspokojit, což bývá ve chvíli, kdy se cítí provinile a častějším sexem se pokouší odčinit svou chybu. 
Možnou známkou nevěry může být i skutečnost, že dotyčná osoba, která dříve nechávala mobilní telefon pohozený na dobře dostupných místech, ho najednou nosí při sobě, nepustí z ruky a při přijímání hovoru zásadně odchází.
Váš partner/ka má podezřele mnoho nových věcí? A nemusí jít o nic velkého. Stačí drobnosti jako nový přívěsek na klíče, přátelský náramek, propiska, ale také nová kolínská či parfém apod. Jako dárce uvádí kolegy, kamarády, rodiče a bůhvíkoho dalšího, kteří ho/ji nikdy dříve tolika dárečky nezahrnovali? Pak je čas zpozornět, protože i to může být projev nevěry.+ 2 fotky+ 3 fotky

Chová se váš muž jinak, než jste zvyklá? Příčin toho, proč tomu tak je, může být spousta. Nevěra se ale většinou vyznačuje stejným chováním, a když takové chování u svého protějška vypozorujete, rozhodně není dobré být ve velkém klidu. Jak se dá poznat nevěra?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 14. 03. 2018 16:10

1. Schovává telefon

Má u sebe váš muž telefon u sebe neustále? Nosí ho s sebou na záchod a dokonce i do sprchy, jen proto, abyste se do něj náhodou nepodívala? Chodí mu celé dny zprávy, které si potají čte a v noci pod peřinou a rouškou noci na ně odepisuje? Jestli ano, okamžitě zbystřete.

2. Pečuje o svůj vzhled

Byl váš muž zarostlý zálesák, který o svůj zevnějšek nijak moc nedbal a teď je z ničeho nic vše jinak? Takováto změna se většinou neděje jen tak bez důvodu. Velmi často značí nevěru, nebo alespoň zalíbení, v někom jiném

3. Odmítá sex, nebo ho nechce tak často

Už to nechce tolikrát jako dřív, nebo je v tom prostě jiný? Nebo sex dokonce odmítá? Toto je opět veliký varovný signál, že něco není v pořádku. Když má muž milenku, nemusí to okamžitě znamenat, že by sex ustal. Můžete si být ale jistá, že se v něm něco změní. Může to být i maličkost. Už do toho například nepůjde s takovou chutí a vášní, tak jak to dělával tenkrát.Jestli tuto změnu zpozorujete, je na čase si s ním vážně promluvit

4. Hádky

Žádný vztah se neobejde bez toho klasického a zdravého pohádání se. Když jsou ale hádky na denním pořádku, není to dobré. Váš muž je podrážděný, odtažitý, hádavý a přestane s vámi mluvit. Opět jasný signál, který bije na poplach

5. Změna chování k vaší osobě

Málo partnerů si po nalezení milenky udrží stejnou náladu ke své ženě, jako před milenkou. Když na vás a na rodinu přestane mít čas, vymlouvá se, straní se atp. Někteří muži ale můžou být opakem. Můžou ženu naopak obklopovat až podezřelou pozorností. V obou případech to bude zřejmě znamenat nevěru.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články