Velká hollywoodská romance: Milenci Burt Reynolds a Sally Field spolu nepromluvili 22 let. Zničila je nevěra!

Burt Reynolds a Sally Field neměli vztah zalitý jen láskou.
Zdroj: Facebook
Burt Reynolds a Sally Field tvořili oblíbený hollywoodský pár.Burt Reynolds a Sally Field si zahráli spolu ve třech filmech.Burt Reynolds a Sally Field neměli vztah zalitý jen láskou.Burt Reynolds a Sally Field spolu po rozchodu nepromluvili dlouhých 22 let.+ 6 fotek+ 7 fotek

Byl proslulým svůdníkem jak v osobním životě, tak na filmovém plátně. Když však potkal Sally Field, jeho srdce zahořelo láskou na celý život. Jejich vztah sice nevydržel, ale herec vždy veřejně hlásal, že byla jeho osudovou ženou.

Petra Járková
Petra Járková 04. 06. 2019 18:00

Seznámili se v roce 1977 při natáčení akčního filmu Polda a bandita a jiskra přeskočila na první pohled. Byla sice o jedenáct mladší než on, ale do vztahu se zkušenějším kolegou skočila rovnou po hlavě.

Partneři pak spolu hráli ještě ve třech filmech - dobrodružném snímku Hooper, v černé komedii The End a poté v pokračování Poldy a bandity.

Rozešli se roku 1982 a rozhodně ne v dobrém. O krachu jejich lásky psal bulvár celé měsíce a jejich rozchod byl považován za jeden z nejdivočejších v historii. Mluví za to i fakt, že spolu nepromluvili následujících dvaadvacet let. Přesto charismatický herec nikdy nepřestal rozchodu a svého záletného způsobu života litovat.

Nakonec se roku 1988 oženil s přítelkyní Loni Anderson a společně adoptovali syna Quintona. Manželství však vydrželo pouhých šest let, mimochodem jen o pár měsíců déle než vztah se Sally, a opět přišel na řadu velkolepý a ohnivý rozchod a posléze rozvod.

Sally si v roce 1968 vzala svou lásku ze střední školy Stevena Craiga a měla s ním dva syny. Ale manželství nevydrželo, rozvedla se dva roky předtím, než potkala právě Burta Reynoldse. Po rozchodu s ním se pak vdala ještě jednou. V roce 1984 se vdala za filmového producenta Alana Greismana. Rozvedli se v roce 1993. Z manželství herečce zůstal syn Samuel.

S Burtem sice Sally nikdy k oltáři nedošla, ale neznamená to, že by ji herec nikdy nepožádal o ruku. Udělal to několikrát, ale ona jeho nabídku vždy odmítla. Uvědomovala si, že by byla v životě nešťastná. Jak se ale sama vyjádřila, vždycky zůstal v jejím srdci jako osudový muž.

PODÍVEJTE SE NA HVĚZDNÝ VZTAH PLNÝ LÁSKY, ALE TAKÉ NENÁVISTI:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články