12 nejstylovějších svateb roku 2018: Připomeňme si tajný sňatek Justina Biebera nebo režiséra Quentina Tarantina

Známý režisér Quentin Tarantino (55) se poprvé oženil. Jeho vyvolenou se stala krásná izraelská zpěvačka Daniella Pick (35), pár spolu chodil dva roky.
Zdroj: People.com
Herec David Hasselhoff (66) si během skromného obřadu v italské Puglii vzal za manželku osmatřicetiletou Hayley Roberts.Herečka Ellen Page (30) se vdala. V tichosti si vzala přítelkyni Emmu Portner, s níž se poprvé na veřejnosti ukázala loni v létě.Herečka Gwyneth Paltrow (46) měla svatbu poprvé v životě. Jejím manželem se stal televizní producent Brad Falchuk (47).Herečka Hilary Swank (44) si konečně vzala svého milého, úspěšného podnikatele Philipa Schneidera. Svatba proběhla pod širým nebem v Redwoodském národním parku v Kalifornii.+ 8 fotek+ 9 fotek

Dalo by se říci, že rok 2018 byl spíše rokem rozchodů. Ale i tak se v něm několik unikátních svateb našlo. Hollywoodské celebrity se navíc při svých dnech D rozhodně nežinýrují, takže jejich svatby dost často stojí za povšimnutí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 12. 2018 09:50

I letos se pro spojení v posvátný svazek manželský rozhodla pěkná řádka celebrit. My jsme vybrali dvanáct nejstylovějších svateb, které se v letošním roce udály.

Někdo se bral z čisté lásky po mnoha letech randění, jiný zase po pár měsících vztahu. Mnoho celebrit se snažilo sňatek utajit, jiní zase prodávali exkluzivní fotky do časopisů těch největších jmen.

Někomu se to skrývání stejně nepovedlo. O tajné svatbě Justina Biebera a Hailey Baldwin vědí všichni, ale věděli jste, že takoví herečtí veteráni jako Hugh Grant nebo Richard Gere letos také řekli své ano? 

No pojďte se podívat do naší galerie na ty nejstylovější páry roku 2018 a můžete sami posoudit, jakým dvojicím to vyjde a kdo bude za pár měsíců odpočítávat minuty k rozvodu.

Ať to bude tak, nebo tak, je nutné uznat, že všechny hvězdy vypadaly dokonale a svatební den si velmi užívaly.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články