Královskému miminku budou kmotry George Clooney s manželkou Amal

George Clooney a jeho žena Amal.
Zdroj: facebook
Už tak početná královská rodina se rozroste o dalšího člena.Vévoda a vévodkyně ze Sussexu očekávají narození miminka začátkem nového roku.Harry zdědil svou lidskost po své matce, zesnulé princezně Dianě.Harry má k dětem kladný vztah, bude z něj skvělý otec.+ 2 fotky+ 3 fotky

Tedy alespoň to tak uvedl britský list Daily Mail. Nadšení z oznámení příchodu nového královského potomka sotva opadlo a už se v Londýně šušká, kdo mu půjde za kmotry.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 12. 2018 10:51

Slavný fešák George Clooney i se svou manželkou Amal byli čestnými hosty na královské svatbě. Oba páry spolu udržují blízké přátelství. Radost z novinky, že by se Clooney stal kmotrem potomka Harryho a Meghan, neskrýval ani hercův bratranec Ben Breslin. O lvu salonů, který na svatební afterparty vyzval k tanci snad všechny dámy, prohlásil, že lepšího člověka si za kmotra vévoda a vévodkyně ze Sussexu vybrat nemohli.

Amal, Clooneyho manželka, je pak Meghaninou velmi dobrou přítelkyní už od doby, kdy se bývalá herečka přestěhovala do Velké Británie. Amal pomáhala budoucí vévodkyni se v Londýně usadit, teď jí dokonce doporučila chůvu.




Podle vzoru svého staršího bratra a budoucího krále Williama, vévody z Cambridge, se Harry s Meghan mohou rozhodnout, že jejich miminko bude mít více kmotrů, tak, jak tomu je u malého Luise. Ten jich má celkem šest, a tak je dost možné, že zatím nenarozený královský potomek bude mít na křtu zástup. Harry se totiž rád od tradicí a zvyklostí odvrací, tudíž je dost pravděpodobné, že nezvyklou variantu zvolí i tentokrát.


Času je ale ještě dost, a tak můžeme jen spekulovat, kdo nakonec bude mít tu čest. Jedno je ale jisté, bude kolem toho ještě hodně veliký humbuk!


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články