Šmrncovní Meghan: Oblékněte se jako vévodkyně za pár kaček

Vévodkyně ze Sussexu má styl.
Zdroj: Oficiální profil královské rodiny, Instagram.com/theroyalfamily
Šmrncovní Meghan: Oblékněte se jako vévodkyně za pár kačekŠmrncovní Meghan: Oblékněte se jako vévodkyně za pár kačekZ mladistvě oblékané dívky se stala elegantní dáma.Z mladistvě oblékané dívky se stala elegantní dáma.+ 4 fotky+ 5 fotek

Oproti vévodkyni Kate se budoucí maminka Meghan, vévodkyně ze Sussexu, obléká trochu vyzývavěji, i když se i tak kvůli královskému protokolu musela dost krotit. Vévodkyně Meghan už zkrátka není Meghan Markle, a tak se i její šatník po svatbě musel obměnit.

Beatrice Dandová
Beatrice Dandová 01. 11. 2018 14:13

Dá se ale konstatovat, že i po jistém „zuniformování“ má stále šestatřicetiletá manželka prince Harryho šmrnc. Nechte se inspirovat stylovou vévodkyní. Nepotřebujete na to miliony, podobné kousky najdete i v cenové relaci, která je dostupná běžným smrtelníkům.

Podle časopisu People je vévodkyně nejlépe oblékanou ženou roku 2018.


Hluboký výstřih, minisukně nebo průsvitné topy – nic neobvyklého pro štíhlou Meghan. Hvězda seriálu Kravaťáci ale spolu se svatební róbou musela dát sbohem svým oblíbeným kouskům a uposlechnout přísného diktátu královské etikety.




Stejně jako u švagrové vévodkyně Kate, i u Meghan proběhlo velké třídění šatníku. Aby se sladila s dokonalou image celé královské rodiny, do skříně se jí nastěhovaly kostýmky šité na míru a celkově konzervativnější kousky.


I přesto má ale vévodkyně ze Sussexu a nastávající maminka vkus a sem tam si dovolí dokonce i „pozlobit“. Podívejte se do galerie, kde najdete návrhářské kousky, které Meghan ráda nosí a k nim levnější alternativy, pokud byste zatoužila se jako vévodkyně obléknout.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články