Bývalé přítelkyně na svatbě prince Harryho. Co se jeho ex muselo honit hlavou, když si k oltáři vedl jinou?

Zleva: Chelsy Davy a Cressida Bonas
Zdroj: Profimedia.cz
Chelsy DavyJe vyrovnaná a v celkové pohodě. Ne jako Chelsy. Fotka ze svatby mluví jasněJindy rozdává úsměvy na všechny stranyCressida zvládla obřad mnohem lépe+ 1 fotka+ 2 fotky

Byla to bezesporu největší a nejsledovanější událost tohoto roku. Svatba prince Harryho a jeho dnes už ženy Meghan Merkle. Nevěstu k oltáři odvedl její tchán a Harryho otec princ Charles a obřad sledovaly po celém světě miliony diváků. Na svatbu dostala také pozvánku Harryho bývalá přítelkyně Chelsy Davy. Jak se musela Harryho ex cítit, když viděla, jak si její Harry odvádí k oltáři jinou?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 21. 05. 2018 17:46

Žádný jiný vztah mu nevydržel tak dlouho jako právě s Chelsy Davy. Harryho dřívějším partnerkám vadila velká pozornost médií, kterou nemohly vždy unést. S Chelsy začal Harry chodit od roku 2004 a rozešli se v roce 2011. Vztah se ale neobešel úplně bez trhlin. Měli pár měsíců pauzu, ale potom se k sobě opět vrátili. Chelsy Harryho dokonce doprovodila i na svatbu jeho bratra Williama. Za těch sedm let vztahu spolu museli mnohé prožít. Co si nebohá Chelsy musela myslet, když si její milovaný Harry k oltáři odváděl Meghan?

Jistě mu to přála, ale smutek jí byl na očích znát

S Chelsy se Harry údajně rozešel v dobrém a dodnes zůstali přáteli. Chelsy mu jeho krásnou ženu jistě přála a možná si také lehce oddychla. Vzít si za muže prince znamená žít pod neustálým tlakem a dohledem médií. Přísný je také královský protokol, který říká, co se smí a nesmí dělat. Členové královské rodiny jednoduše nemají svůj vlastní život. Zcela určitě není vůbec jednoduché žít po boku prince. I když následník trůnu není. Harry je totiž až šestý v pořadí. Na fotkách, na kterých je zachycena na svatbě,  se netváří zrovna šťastně. Na některých snímcích se jí dokonce lesknou oči. O slzy dojetí zřejmě nejde. Možná ji mrzelo, že jejich vztah tak špatně dopadl. Je zcela možné, že Harryho stále miluje. Nyní ale byla svědkem toho, že ho už nikdy nezíská zpět. Svou svatbou Chelsy definitivně zavřel vrátka. Možná že za sedm let toho společně prožili tolik, že na to jen tak zapomenout nelze.

Cressida Bonas

Když se Cressida s Harrym poznala, byla začínající herečkou a tanečnicí. V roce 2012 je seznámila Harryho sestřenice Eguenie. I když vše vypadalo naprosto skvěle a britští sázkaři dokonce vypisovali i kurzy sázek na datum jejich svatby, rozešli se. Rozchod prý proběhl v klidu a bez hádek. Cressida svatbu Harryho prožívala v pohodě a na jejím obličeji nebyl vidět jediný výraz smutku. Je to možná tím, že tuto kapitolu života má nyní za uzavřenou a raději se věnuje dobývání Hollywoodu. Sama jednou prohlásila, že by si moc přála, aby se v budoucnu o jejím vztahu s Harrym přestalo mluvit. Chtěla by média zaujmout především svou prací coby herečka. 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články