Prarodiče nosí každý den sladěné outfity a jsou důkazem, že i ve stáří se můžete náramně bavit

Snímky Eda a Fran Gargiulových už mají na Twwitteru přes 40 tisíc sdílení!
Zdroj: Twitter.com/AnthonyGargiula
Eda (76) a Fran (74) Gargiulovi si na rozdíl od mnohých vrstevníků užívají mnoho legrace. Třeba denně vymýšlí sladěné outfity.Poté, co jejich snímky zveřejnil vnuk Anthony, se okamžitě stali internetovou senzací. Dodnes je sdílelo na 40 tisíc uživatelů Twitteru a přes 80 tisíc z nich dalo fotkám srdíčko.Podle Anthonyho se prarodiče začali stejně oblékat asi před rokem. Sladění chodili už na lekce tance a odsud vždy pelášili do kostela.Když se jednou v kostele objevili v různých outfitech, známí se ptali po příčině. Od té doby už Ed a Fran nedali bez sladěných oděvů ani ránu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Deprese a pocity méněcennosti postihují ve stáří mnoho lidí, ne však Eda (76) a Fran (74) Gargiulovy. Ti se baví každý den. Alespoň podle fotek, které na internet „pověsil“ jejich vnuk Anthony. A jež sklidily fenomenální úspěch, který jen snímky s 80 tisíci lajky a 40 tisíci sdíleními mohou mít.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 10. 2016 14:05

Právě tento pár seniorů z města Albany (v americkém státě New York) je důkazem, že i po sedmdesátce můžete udělat díru do světa. Stačí mít jen něco, co vás baví a jde vám to. A podnikavého vnuka.

Byl to totiž sedmnáctiletý Anthony, kdo z prarodičů udělal internetové celebrity. Jejich snímky na Twitteru dodnes nasbíraly přes 80 tisíc lajků a 40 tisíc sdílení.

Co uživatele nejen této sociální sítě uchvátilo, netřeba vysvětlovat. Jediný pohled na portréty Eda a Fran stačí – na každém z nich spolu do-ko-na-le ladí.

Fantastická pointa ale přichází s odhalením informace, že tento manželský pár nosí perfektně sladěné oblečení každý den!

Není divu, že se okamžitě stal inspirací lidí napříč generacemi. Vděčí za to nejen skvělému vkusu, ale především touze se i po 52 letech manželství bavit.

Podle Anthonyho se prarodiče začali stejně oblékat asi před rokem. Sladění chodili už na lekce tance a odsud vždy pelášili do kostela. Když se jednou v kostele objevili v různých outfitech, známí se ptali po příčině. Od té doby už Ed a Fran nedali bez sladěných oděvů ani ránu.

A lepšího svědka, než je čilý vnuk Anthony, nenajdete. Právě on obdrží každé ráno od svého dědečka mms se snímkem outfitu dne a textem: „Dobré ráno! Doufáme, že budeš mít pěkný den!“

Když příspěvek s fotkami prarodičů dosáhl 38 tisíc sdílení, rozhodl se babičce a dědečkovi jejich masivní internetový úspěch odhalit. Jejich reakce? „Dobré ráno od svých slavných prarodičů!“

Zdroj: Huffington Post / BuzzFeed / CNN

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články