Když pohyb sluší: 3 tipy, jak si vyladit sportovní outfit

tenisky
Zdroj: Archiv

Pokud rádi sportujete a ještě při tom chcete dobře vypadat, připravili jsme článek právě pro vás. Podívejte se, co je tento rok v módě a nechte se inspirovat!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 04. 2019 11:50

1. Vybarvěte se

Zpříjemněte si sportování zářivými barvami. Letos se výrazných odstínů opravdu nemusíte bát. Sportovní móda se totiž nese ve stylu 80. let, kdy se barvami rozhodně nešetřilo. Svůj outfit pro posilování, běh nebo bezstarostnou jízdu na in-line bruslích můžete ladit třeba do oranžové, růžové, žluté nebo zelené. A pokud se na radikální barevnou změnu přece jen necítíte, stačí, když svoje černé legíny a tričko oživíte jedním výraznějším detailem. Co takhle vyrazit ven v zářivých teniskách od Under Armour? Kromě toho, že hezky vypadají,  také tvarují klenbu nohy a nabízejí skvělé odpružení. Nebo se obujete do běhání s adidas Originals a dopřejete svým nohám prodyšné tenisky POD-S3.1?  

ArchivTenisky Under Armour (Bibloo)

ArchivTenisky adidas Originals (Bibloo)

2. Buďte matchy-matchy

Váháte, jaký spodní a jaký vrchní díl si na sport vyberete? Trend matchy-matchy vám rozhodování zjednoduší. Když sáhnete po kompletu, neuděláte chybu ani v nadcházející sezóně. Pravidlo stejně sladěného vršku a spodku bude v kurzu i pro letošní jaro a léto. Sportovně založené dámy si můžou vybrat třeba legíny a podprsenku s logem Under Armour. Pánové si svůj úbor můžou od stejné značky namixovat ve speciální kolekci The Rock Bend Boundaries inspirované Dwaynem Johnsonem.

ArchivSportovní podprsenka a legíny Under Armour (Bibloo)

ArchivPánský komplet z kolekce Under Armour The Rock Bend Boundaries (Bibloo)

3.  Nezapomeňte na bundu a čelenku

I když počasí čím dál víc láká ke sportování pod širým nebem, stále bývá ještě chladno. Vyplatí se tedy počítat s lehkou bundou nebo mikinou, která vás spolehlivě zahřeje třeba při ranním běhání. Z dámských a pánských novinek si určitě vyberete slušivý kousek, se kterým můžete lámat rekordy i za chladnějšího počasí. Na závěr si svůj sportovní outfit vylepšete ještě praktickou čelenkou. Ta vám pomůže udržet neposedné pramínky vlasů tam, kde mají být.

Pánská bunda Under Armour (Bibloo) 

ArchivDámské čelenky Under Armour (Bibloo)

Související články

Další články