Sezóna večírků je tu: Jak kombinovat zvířecí vzory a být za pořádnou šelmu

Leopardí vzor bude v kurzu i letos.
Zdroj: Profimedia
Dámská kabelka z přírodní kůže, kolekce Elegance, 2.649 KčDámská kabelka z eko kůže, kolekce Young, černo-bílá, 1.699 KčKotníkové boty s leopardním vzorem, 2.719 KčShopper bag s leopardím potiskem, 2.039 Kč+ 1 fotka+ 2 fotky

Extravagantní, sexy, módní, ale i smyslná a osobitá. To je žena, která hazarduje se zvířecími vzory. Nebojte se jich. Stále jsou trendy a jejich nošení vám dodá jistou dávku odvahy. Kombinujte outfity se zvířecími doplňky. Dodají šmrnc a budete se cítit jako bohyně!

Petra Járková
Petra Járková 30. 11. 2019 10:00

Sexy leopard

WITTCHEN

Krásné kotníkové boty na podpatku s potiskem leoparda, u kterých jistě oceníte jejich zpracování. Ruční práce v kombinaci s kvalitní kůží s chlupem z těchto krásek dělá absolutně jedinečný kousek, který perfektně dotáhne váš denní, ale i večerní outfit dračice.

Hadí žena

WITTCHEN

Sexy kabelka vyrobená z ekologické kůže s texturou hada? Trefa! Můžete ji rebelsky nakombinovat s džínovým outfitem nebo jí decentně podtrhnut například černý trendy overal. Fantazii se meze nekladou a tato perfektní kabelka dodá vašemu stylu jistou dávku luxusu. Věřte, že si ji na první pohled i dotek zamilujete!

Odzbrojující detaily

WITTCHEN

Černá kabelka vyrobená z přírodní kůže je dotažena k dokonalosti svými výraznými detaily. Připínací řemínek přes rameno, ucho do ruky a zdobná mašle s motivem hadí kůže dělají z kabelky neotřelý kousek, který jen tak někdo nepřehlédne! Milujete kabelky, které zaujmou? Tak tahle jistě splní funkci, přitáhne pozornost a vy vystoupíte z davu!

I módní kousek může být praktický

WITTCHEN

Oblíbená shopperka s leopardím vzorem je vyrobena z eko kůže a dokazuje, že praktické doplňky nemusí být nudné, ale i super trendy! Odteď už můžete nosit nákup nebo pracovní dokumenty sofistikovaně v této perfektní a praktické kabelce. K dostání je v hnědé nebo šedé barvě, které dáte přednost?

NA MÓDNÍ KOUSKY SE ZVÍŘECÍMI VZORY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články