Aktivace třetího oka: Změní vám život a budete z ní fascinováni

Když spojíme ukazováčky obou rukou nad obočím, vidíme místo, kde máme třetí oko
Zdroj: profimedia.cz
Díky aktivaci třetího oka se vám změní život.Nechte si aktivovat třetí oko.Musíte se ho nejprve naučit používat.

Chcete nasměrovat na správnou cestu? Mít lepší intuici? Zlepšit svoje vztahy? Nebo se zbavit špatných nálad? Tak si nechte aktivovat třetí oko. Je to vyzkoušené na vlastní kůži a opravdu to funguje.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:07

Každý máme bod mezi obočím v oblasti šesté čakry. Když spojíme ukazováčky obou rukou nad obočím, vidíme místo, kde máme třetí oko. Máme ho úplně každý, ale není aktivní. A v tom může pomoci třeba kartářka Helen Stanku, která vám třetí oko aktivuje.

„Probuzená intuice přináší nesmírné dary. Existuje mnoho různých metod, od speciálního jídelníčku přes meditace po různá cvičení a stoje na hlavě. Já mohu také pomoci s poněkud jinou aktivační metodou. Rituálem otevření třetího oka,“ říká kartářka Helen Stanku.

A jak celý tajemný rituál probíhá? Nejdříve vám kartářka vyloží karty, pak vás pročistí od všech negativních vlivů a následně dojde k samotné aktivaci. V místnosti máte možnost vidět tajemné pentagramy, kameny, svíčky a různé speciální věci potřebné k celému rituálu. Po pročištění je vám najednou mnohem lépe. Máte pocit, že z vás spadla velká tíha a létáte. Uleví se vám a veškerý stres z vás spadne.

Poté přijde na řadu odblokování a aktivace třetího oka. Člověk je celou dobu v očekávání, co se bude dít a jestli to bude fungovat. Můžou vám brnět ruce i nohy, také vás může šimrat na nose, ale najednou to přijde. Ucítíte na kořeni nosu mezi očima třetí oko. Možná si budete chvíli připadat jako Harry Potter s jeho tajemnou jizvou. Ale během několika měsíců se vám změní život. Musíte se ale naučit svoje třetí oko využívat.

„To je různé, co je pro někoho okamžitá záležitost, může jinému trvat i pár týdnů, než si začne uvědomovat, jak to funguje. Potom slýchám úžasné příběhy. Lidé jsou fascinováni schopnostmi, jaké získali,“ říká Helen Stanku.

S aktivací přijdou nové nápady, myšlenky a celkově jiný náhled na život. Můžou se vám zlepšit jak pracovní, tak soukromé vztahy a budete vyrovnanější. Že tomu nevěříte? Tak si nechte aktivovat třetí oko!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články