Ivana (49): Po 19 letech manželství jsem zjistila, že jsem žila v iluzi. Manželova zpověď mě zničila

Ivana (49): Po 19 letech manželství jsem zjistila, že jsem žila v iluzi. Manželova zpověď mě zničila
Zdroj: pixabay.com

Ivaně se během jediné chvíle obrátil život vzhůru nohama. Manželova zpověď byla zdrcující. Nevěřila, že celý její dosavadní život byl vlastně jedna velká iluze. S čím se jí manžel svěřil? To se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 05. 05. 2020 07:30

Nejsem tak naivní, abych si myslela, že mi můj muž byl vždycky stoprocentně věrný. Ale něco začalo a něco skončilo. Důležité je, že tady byl pro mě a pro naše děti. Jako táta fungoval na jedničku. Jardu jsem si vzala ve třiceti letech, po dvou letech se nám narodila první dcera Anežka, po dalších třech letech syn Viktor.

Žila jsem ve lži

Děti pro nás byly na prvním místě a měly od nás veškerou péči. Naši přátelé nám náš dokonalý život záviděli, a já si nemohla stěžovat. Prostě idylka. Jednoho dne však přišel manžel se zprávou, která mi obrátila život vzhůru nohama. Jarda mi přiznal, že má ještě druhou rodinu. Dvě děti a partnerku, se kterou prý žádný vztah už neudržuje.

Bylo to jako ve špatném snu, ze kterého jsem se nemohla probudit. Nestačila jsem ani zareagovat a zhroutila jsem se. Žila jsem v iluzi, zatímco můj milovaný manžel vedl dvojí život. Co teď?, honilo se mi hlavou. Jarda pokračoval a svěřil se mi dokonce s tím, že by chtěl své nemanželské děti vídat častěji.

Vše se sesypalo jako domeček z karet

Nechala jsem si víc času pro sebe a s manželem nemluvím. Spíme odděleně a já se snažím udržet své emoce na uzdě, abych mu nemusela říct: ,,Vypadni z mého života.“ A to jen kvůli našim dětem. Deset let se dokázal přetvařovat, dělat ze mě hlupáka a hrát si na dokonalé manželství. Můj dosavadní život se natolik změnil. Jiné východisko, než rozvod však nevidím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Reklama

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články