Anna (29): Zamilovala jsem se do muže ze seznamky. To, co následovalo, mě psychicky položilo

Anna (29): Zamilovala jsem se do muže ze seznamky. To, co následovalo, mě psychicky položilo
Zdroj: Pixabay.com

Anna byla ve svém manželství spokojená, i když jí byl její manžel nevěrný. Jednoho dne to už nevydržela a seznámila se s Jakubem, který jí dával to, co její manžel neuměl. Ten ji ale po čase také zradil. Co se stalo, nám vyprávěla Anna ve svém příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 04. 05. 2020 08:00

Anna byla vdaná. Měla doma sympatického manžela, který se hodně líbil ostatním ženám. A jak už to tak bývá, občas jí byl nevěrný. Společně vychovávali dvě děti – Sáru (7) a Andrejku (5). Anička byla se svým životem spokojená, měla manžela, hodné děti a dobrou práci, ale jednoho dne přišel obrovský zlom.

Historie se opakovala

Zase jsem našla v počítači něco, co jsem už nechtěla nikdy vidět. Její manžel si zapomněl zavřít konverzaci, ve které si pochvaloval uskutečněný sex s cizí ženou. Srdce se mi rozbušilo, jako už mnohokrát, když jsem na něco takového přišla, a opět ta nesnesitelná bolest na hrudi. Ale tentokrát jsem, řekla dost!

Rozhodla jsem se, že si založím profil na seznamce a třeba budu mít šanci si s někým popovídat. Aniž bych někoho sama oslovila, po nahrání mých fotek, mi přišla zpráva: "Ahoj Aničko, jak se vede?" Ze zvědavosti jsem rozklikla profil dotyčného. Jmenoval se Jakub. Měl krásné hnědé oči a hned na první pohled mě zaujal. A tak jsme si začali psát.

Psali jsme si každý den, brzy přišly na řadu i video hovory a já se cítila po dlouhé době šťastná. Opravdu šťastná. Mohla jsem říct Jakubovi cokoliv a vždycky měl pro mě radu nebo mi poskytl potřebnou útěchu. Naše internetová komunikace takto trvala asi měsíc.

Zamilovala jsem se

Rozhodla jsem se, že chci Jakuba poznat osobně. Jakub se za začátku trochu cukal, ale v průběhu předešlých dní, kdy jsme si psali a volali, to sám navrhoval. Byla jsem proto v rozpacích. Nakonec souhlasil a domluvili jsme si schůzku. Byla jsem hodně nervózní a on taky, sám mi to přiznal.

Konečně jsem ho viděla! Byla stejně hezký jako na fotkách a na přivítanou jsme si dali pusu na tvář. Pozval mě na kafe a šli jsme se projít kolem rybníka. Bylo to moc fajn. Později proběhly i intimní hrátky. A když přišel čas, odvezl mě domů. Dali jsme si pusu a ještě ten večer si volali. ,,Asi jsem se zamilovala!"

Už tě nikdy nechci vidět!

Druhý den ráno mi zvonil telefon. Na displeji se objevilo Jakubovo jméno. Zněl chladně. Řekla jsem si, že se jen blbě vyspal. Ale ne, všimla jsem si, že si mě Jakub během dne všude zablokoval a poslal jen esemesku, ve které mi napsal, že už mě nechce vidět, a že mě nemá rád. To mě psychicky položilo.

Nevěděla jsem, co se stalo, co bylo najednou špatně? A to mne ubíjelo nejvíc. Konečně jsem měla někoho, kdo mi rozuměl a najednou nebyl. Manžel si za celou dobu ničeho nevšiml. Když ale viděl, že na tom nejsem psychicky dobře, jeho chování ke mně se změnilo a stal se z něho báječný manžel. Všechno zlé je k něčemu dobré.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články