5 míst, kde se můžete seznámit s mužem svého života

Láska číhá všude.
Zdroj: Profimedia.cz
Běžte lásce naproti.Láska je nejhezčí cit.Nebojte se vztahu.Budete mít s kým jet na dovolenou.+ 1 fotka+ 2 fotky

V dnešní době je bezesporu těžké se seznámit, i proto je dobré jít vždy příležitostem naproti. Nezůstávejte pozadu a využívejte technologie, které jsou vám dostupné. Takový Tinder jakožto online seznamka nemusí být vůbec špatný. Není ale od věci navštěvovat místa pravděpodobného seznámení osobně. Kde všude můžete potkat muže svých snů?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 28. 05. 2018 20:07

1. Práce

Nenechte se mýlit. Říká se, že téměř 90 % lidí potká svého životního partnera na pracovišti. Není divu, když v práci trávíme tolik času. Čím větší část dne tam budete, tím bližší se s lidmi v ní budete cítit. Nakonec zjistíte, že takový Patrik z personálního není vůbec špatný.

2. Výlet

Sice v práci sedíte od rána do rána, ale to neznamená, že to tak chcete. Zkuste se někde vyvětrat, ať nakonec nezjistíte, že svou práci vykonáváte na 130 %, ale veškeré vaše osobní vazby jsou pryč. Vyražte tedy s kamarády, kteří se chystají na výlet. Ti jistě vezmou další kamarády a ti další kamarády...

3. Seznamka

Seznamek je v dnešní době mnoho druhů. Pokud nejste zastánci pokroku, zaplaťte si roční členství v časopise. Za předpokladu, že jste trochu dále, můžete zkusit online seznamku a nebo si do chytrého telefonu naistalovat Tinder, kde si na základě fotky zaškrtnete, kdo se vám líbí.

4. Zájmový kroužek

Není nic ostudného zapsat se do kurzů, které se zaobírají vaším oblíbeným oborem. I ve třiceti nebo čtyřiceti vás může bavit plést nebo šít. Na muže ale spíše narazíte třeba v kurzech angličtiny, ve které máte mezery. Tak šup k zápisu.

5. Na večírku

Party je téměř tutovka. Alkohol boří veškeré zábrany, takže se tok vaší mluvy rozhodně nebude zasekávat. Dejte si pozor, abyste se nesblížili až moc. Ráno nemusíte mít kocovinu jen z alkoholu, ale klidně i tu morální.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články