Dostala jste pozvánku na svatbu a jste single? Poradíme, jak to přežít

svatba. tenisky
Zdroj: pixabay
Jak přežít na svatbě, když jste single?Svatby jsou krásné, užijte si je.Občas nám ale může přijít líto, proč nejsme my na místě nevěsty. Především těm, kteří nemají své partnery.Foťte všechno. Alespoň tak zamaskujete smutek.+ 1 fotka

Všichni se žení a vdávají a vy nemáte stále nikoho? Jak přežít na něčí svatbě, když nemáte, s kým na ni jít a jste single?

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 05. 2018 21:11

Jak se obléknout?

Odpusťte si bílou a černou. Bílá by měla být pouze nevěsta a černá se spíše hodí k jiným příležitostem než ke svatbám. Vyřaďte šedé kostýmky, béžové kostýmky, kalhotové kostýmky a kostýmky vůbec. Dobrá je temně červená. Když nevěsta svou bílou předstírá, že je nevinná, vy nepředstírejte nic. Šaty dělají člověka a svým vzezřením dáváte okolí najevo i to, jak se cítíte. Temně červená je sebevědomá barva. Nikdo nemusí vědět, že je vám do pláče, protože jste sama.

Tvařte se šťastně

Nikdo by se na svatbě neměl tvářit jako kakabus. Pravděpodobně se vdává vaše dobrá kamarádka, tak se radujte s ní. Je to její velký den, který si chce užít. Neshazujte ho vaší smutnou a negativní náladou. Jednoduše se přetvařujte.

Kámoška pomůže

Když vás někdo pozve na svou svatbu, nepředpokládá, že přijdete sama. Jestliže nemáte žádný mužský protějšek, vezměte si k ruce nějakou svou dobrou kamarádku. Můžete si svatbu užít společně, pomlouvat hosty a především nebudete stát sama v koutě jako kůl v plotě.

Seznamujte se

Na svatbě se kumuluje spousta nových a vám neznámých lidí. Skvělá příležitost na seznámení se. Nebojte, určitě nebudete jediný single host na celé svatbě. Může to být skvělá příležitost seznámit se s někým novým.

Zažeňte chmury

Po obřadu je vždycky hostina a oslava. Nevěsta většinou svlékne šaty, protože jsou jednoduše nepohodlné, a potom už je to jedna velká party, která svatbu nepřipomíná. Můžete zapomenout na to, že jste na svatbě, a pořádně si zapařit. Všeho s mírou, především s alkoholem. Když se opijete do němoty, můžete si uříznout maximálně tak pěknou ostudu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články