Jak poznat, zda se mu líbíte? Napoví vám těchto pět základních signálů

rande, muž, žena
Zdroj: Freepik.com

Když se vám líbí nějaký muž, asi vás nejvíce zajímá, jestli se líbíte i vy jemu. Někteří nápadníci to umí dát patřičně najevo, ale jiní jako by byli zablokovaní. Poznáte to ale podle určitých signálů, které vysílají.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:03

O tom, jestli se nějakému muži líbíte, hodně prozradí jeho gesta, mimika a pohyby. Musíte se ale naučit v nich číst. Máme pro vás 5 signálů, které vám jasně řeknou, jak to doopravdy je.

1. Úsměv

Když se někomu nelíbíte, tak o vás ani pohledem nezavadí, natož aby se na vás usmál. Jenže když muži přijdete krásná a zajímavá, neváhá se na vás usmívat takřka neustále. V tuto chvíli ale zkuste sledovat jeho oči. Pokud se smějí i ony, je jasné, že se mu také líbíte.

2. Komplimenty

Existují i signály, díky kterým jednoduše poznáte, že má o vás muž zájem. A jedním z nich jsou komplimenty, které vám neváhá skládat. Tím vám jemně naznačuje, že se mu také líbíte. Nedělá to ale každý muž, takže vám to může opravdu zalichotit.

3. Zorničky

Možná jste o tom nikdy neslyšela, ale jestli má o vás opačné pohlaví zájem, poznáte také díky zorničkám. Musíte se k němu ale dostat blíže a prohodit s ním pár slov. Pokud má zorničky rozšířené, určitě mu také nejste lhostejná.

4. Oční kontakt

Když se někomu líbíte, zřejmě bude neustále vyhledávat oční kontakt. Když se střetnete, tak jen tak očima neuhne. Bude si vás pořád prohlížet a nebude se vás moci nabažit. Takže když se na vás muž dlouze dívá, máte vyhráno.

5. Nervozita

Mnoho mužů je sebevědomých, ale když potkají ženu, o kterou mají zájem, začnou být nervózní. A právě tak poznáte, že se mu také líbíte. Když s vámi muž mluví a cítí se nejistě a očividně není ve své kůži, je to jasný signál zájmu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články