5 poloh při spánku, které hodně vypovídají o vašem vztahu

spánek, postel
Zdroj: pixabay

Když usínáte se svým partnerem, někdy se chytíte za ruce, propletete nebo obejmete. Jiní mají ale i oddělené ložnice nebo spí v posteli i s dítětem. Co to vypovídá o vašem vztahu a kdo se vyspí a kdo ne?

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:04

Podle mnohých výzkumů je dokázáno, že spát v posteli s někým je mnohem zdravější, než být v posteli sám. Když žena vnímá vedle sebe partnera, je mnohem méně ve stresu a více zamilovaná. Jenže někteří partneři mají jiný režim nebo chrápou. Pak se to řeší oddělenými ložnicemi, aby se oba vyspali a nehádali se. Je to ale to správné řešení?

Obličeji k sobě

Pokud spíte tváří v tvář, jste oba velmi specifičtí se svým vlastním názorem. Ani jeden se nerad podřizuje a když se máte na něčem shodnout, vzniká tak velká diskuse. Tady nehrozí, že byste spali pod jednou peřinou. Váš vztah je ale zároveň vyrovnaný a rozhodně se spolu nikdy nenudíte.

Partnera objímáte zezadu

Pokud se k vám partner otočí zády a vyžaduje, abyste ho zezadu objali, máte vyhráno. Tahle poloha je velice kontaktní a vy tak cítíte každý záhyb jeho těla. Je vidět, že jste pořád zamilovaní a nedáte bez sebe ani ránu.

Objímáte ho v náručí

Partner se k vám tiskne a chce se objímat? Tak to má zřejmě nějaký problém nebo je smutný. Takhle se tisknou především malé děti ke svým matkám. V tuto chvíli máte partnera ve své moci, věří vám a cítí se u vás v bezpečí.

Rozvalený muž

Tento typ muže je velice sebestředný a dá se říct, že mu na vás vůbec nezáleží. Když se sám rozvalí, aby měl dostatek místa ke spánku a vy se k němu tulíte, sama sebe tím ponižujete. Od takového chlapa rychle pryč.

S dítětem

Máte doma pětileté dítě, které s vámi pořád spí v posteli? Tak se asi někde stala velká chyba. Tato situace může narušit jak váš vztah, tak i budoucnost vašeho dítěte. Měli byste ho rychle naučit spát ve svém pokoji, abyste se mohla tulit ke svému partnerovi.

Oddělené ložnice

Snad každý desátý pár má v dnešní době oddělené ložnice. Buď jeden z partnerů chrápe, nebo mají jiný režim a chodí spát i vstávají v jinou dobu. Tyto páry se pak cítí být si vzácnější a víc si sebe váží. Takže lepší oddělené ložnice než žádný sex nebo dokonce rozvod.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články