5 věcí, na které utáhnete každého muže

I když zrovna žádného partnera nemáte, rozhodně se o sebe nepřestávejte starat.
Nikdo nechce doma zasmušilou ženu, a proto je potřeba se neustále usmívat.Tolerance je jedna z nejdůležitějších vlastností ve vztahu.Podstatná složka každého vztahu je sex.Jakmile se vám ho podaří zaujmout v posteli na poprvé, pravděpodobně už vám neuteče.+ 1 fotka+ 2 fotky

Máte na obzoru nějakého pěkného samečka, který na první dobrou nejeví zájem. Víme, jak ho můžete zaujmout a věřte, že to není nic složitého. Stačí jen trocha snahy a neuškodí se přitom inspirovat i ženami o generaci staršími. Ty se totiž uměly chovat jako ženy. Tak hupsněte do podpatků a začněte se snažit.

Redaktor
Redaktor 20. 03. 2018 10:56

Šaty jako základ

Nejednoho muže utáhnete na šaty, už jenom z toho důvodu, že je ženy postupně přestávají nosit, takže když náhle v davu kalhot uvidí odhalené nohy, určitě zpozorní. Nehledě na to, že vám v šatech vynikne postava, takže upoutá pozornost nejen jednoho muže, ale daleko více, a o to vám přece jde.

Pečujte o sebe

I když zrovna žádného partnera nemáte, rozhodně se o sebe nepřestávejte starat. Pečovat o sebe je důležité. Pokud vás to obtěžuje, udělejte si z toho hezký rituál. Ráno vstaňte a naneste si na pleť krém, následně se alespoň lehce namalujte, i za předpokladu, že na to nejste zvyklá. Upravte si vlasy a můžete vyrazit do ulic.

Buďte pozitivní

Nikdo nechce doma zasmušilou ženu, a proto je potřeba se neustále usmívat. Pozitivní přístup vám otevře mnohé dveře a uvidíte, že se vám bude snadněji žít. Nejenže se po vás budou muži otáčet, ale může přijít i několik pracovních nabídek, a to jen na základě vaší aury. A mějte na paměti, že smích vám vleje do žil dobrou náladu.

Tolerance na prvním místě

Tolerance je jedna z nejdůležitějších vlastností ve vztahu. Každý muž bude nešťastný, když ho budete uzurpovat a žárlit na ostatní ženy v jeho okolí. Váš parner by se potom mohl cítit jako na řetězu a mít tendenci odcházet za jinou. To vy ale nechcete. Pokud jste momentálně sama a nikoho nemáte, je na místě se naší rady držet.

Užívejte si sex

Podstatná složka každého vztahu je sex. Ten rozhodně nesmíte zanedbat. Pokud se vám ho podaří zaujmout v posteli napoprvé, pravděpodobně už vám neuteče. Musíte se sakra snažit, protože muž, co nemá sex, je zákonitě něvěrný. Po sexu mu ohřejte nějaké dobré jídlo a máte vyhráno.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články