5 věcí, které vám pomůžou při víkendové kocovině

Dostaneme vás z kocoviny.
5 věcí, které vám pomůžou při víkendové kocovině5 věcí, které vám pomůžou při víkendové kocovině5 věcí, které vám pomůžou při víkendové kocovině5 věcí, které vám pomůžou při víkendové kocovině+ 1 fotka+ 2 fotky

S přibývajícím věkem jsou opilecká rána čím dál horší. Dříve jste mohli pařit až do rána a plynule na to navázat prací. Dnes už si to neumíte ani představit. I proto vám přinášíme 5 věcí, které vás z kocoviny zaručeně dostanou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:42

Vsaďte na klasiku a dejte si hned ráno pivo. To vás nemůže nikdy zklamat. Nejlepší je po příliš vypitém množství alkoholu zase alkohol. Po pivu vám slehne.

Donuťte se jít na čerstvý vzduch. I když se vám z počátku nebude vůbec chtít vylézt z vyhřáté postele, věřte, že to je to nejlepší, co můžete udělat.

Jezte celý den mastná jídla. Smažák s hranolkami je sice prasárna, ale žaludek se vám po tom paradoxně uklidní. Zapíjet to můžete kolou. Ta je v malém množství také dobrá na žaludeční problémy. Pokud smažáku neholdujete, objednejte si raději burger. 

Běžte brzo spát a nepřepínejte se, i když máte pocit, že jste zavalena povinnostmi. Případné pracovní úkoly nesplníte rozhodně efektivně, tak je raději o den odložte.

Dejte si na večer teplé mléko s medem. Perfektně připraví žaludek na spánek a budete po něm spát jako mimino. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články