4 typy nevěrných žen. Poznáte se v nich, dámy?

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Nebudeme si nic nalhávat, každá z nás někdy byla svému partnerovi nevěrná. Ať už se jednalo o sex na jednu noc, nebo vážnější mileneckou známost. Málokdo z vás ale ví, že nevěrné ženy se dělí do čtyř skupin. Pojďme se podívat na ty nejčastější. Myslíte, že se v nich poznáte?

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 03. 2018 20:26

1. Chronická nevěrnice

Tenhle typ žen není příliš rozšířený, ale stejně se najdou. Je úplně jedno, zda je jejich vztah naprosto dokonalý a plnohodnotný. Chronicky nevěrné ženy mohou být ve vztahu naprosto šťastné, a přesto svůj chtítč neudrží na uzdě. Ženy tohoto typu nechtějí svůj současný vztah nahradit. Jen si zkrátka potřebují čas od času nezávazně povyrazit s někým jiným. To nejhorší, co se jim může stát, je, že se do nich onen pan neznámý zamiluje a začne je uhánět. Na to jsou naprosto alergické.

2. Nešťastná nevěrnice

Nešťastné nevěrnice jsou vlastně chudinky. Nedokážou se rozhoupat a opustit svého současného partnera. Neustále se snaží samy sobě namluvit, že nikoho lepšího by nenašly. Přitom jim jejich mysl říká, že něco není v pořádku. Protože nechodí často do společnosti, tak když už si konečně někdy povyrazí, tak to stojí za to. Okamžitě se do svého milence na jednu noc zamilují a chtějí si ho idealizovat. Ale ruku na srdce. Který chlap si nechá po jedné strávené noci poroučet od úplně cizí ženské? Takže místo toho, aby začaly pomalu budovat něco nového, tak se plácají pořád na jednom a tom samém místě.

3. Nevěrnice průzkumnice

Tyto ženy jsou většinou soběstačné, cílevědomé a úspěšné. Jejich život je jedna velká jízda. Většinou mají doma partnera, kterého sice milují, ale neustále mají potřebu zkoumat něco nového a zakázaného. Je hloupost chtít po takových ženách, aby byly do konce života věrné jednomu partnerovi. Nevěrné průzkumnice skládají žebříčky kvalit různých mužů a nikdy nemají dost. Za problém považují to, když se do nich jejich potenciální milenec zamiluje. O to zkrátka nestojí.

4. Nevěrná z lásky

Zní to tedy dost zvláštně, ale i takový typ existuje. Stačí jedna náhodná noc a některé ženy jsou schopny se okamžitě zamilovat. Je to přesně takový typ žen, který má růžové brýle a nevidí ani neslyší. Jejich největším problémem ale je, že se zamilovávají téměř pořád. Až když to na ně praskne, začnou svých činů litovat a chtějí to vrátit zpátky. To je ale mnohdy pozdě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články