Sex hned po probuzení. 3 fajn důvody, proč se na to vrhnout

Ranní sex
Zdroj: profimedia.cz

Láká vás milovat se se svým miláčkem hned po ránu? Ale máte strach, že vám bude smrdět z úst a bez make-upu nebudete tak sexy? Tak to rychle pusťte z hlavy! Sex po ránu je totiž zdravý! A pomůžete tak výrazně i vaší psychice.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:05

Většina z nás provozuje sex spíše večer, kdy máme na všechno klid. Občas se ale stane, že jsme bez energie a tolik si ho neužijeme. Už jste ale vyzkoušeli sex hned po ránu? Je to mnohem lepší a krásně tak nastartujete svůj den! Tyhle tři důvody vás jistě přesvědčí.

Krásná pleť i vlasy

Dělají se vám na obličeji pupínky? Krémy na akné hoďte do koše a naordinujte si raději ranní sex. Při něm se vám totiž tělo pěkně prokrví a vytvoří se vám kolagen i estrogen. A to pro krásu ani nemusíte trpět.

Žádný stres

Máte stres z práce? A po probuzení už se vám začíná svírat žaludek? Hoďte to za hlavu a užijte si ranní sex! Při sexu se totiž pořádně vybijete a veškerá nervozita a stres z vás spadne. Takže hurá do toho!

Více energie

Když si užijete sex hned po probuzení, zaručí vám to dostatek energie a dobrou náladu, která vám vydrží až do večera. Sex je totiž jako cvičení, vyloučí se vám hormony štěstí a vy se budete cítit opravdu krásně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články