Chcete se zamilovat? 5 způsobů, jak se to může stát, ani nemrknete

Chcete se zamilovat? 5 způsobů, jak se to může stát, ani nemrknete
Zdroj: Pixabay.com
Když už si myslíte, že se snad už nikdy nezamilujete, tak to přijde.Stane se to prostě hned. Stačí jediný pohled, a jste v tom.Pokud jste starší a už nevěříte na pobláznění a motýlky v břiše, můžete se uchýlit k lásce z rozumu.Znáte ho dlouho, možná by vás to ani nenapadlo, ale něco se stane a vy se bláznivě zamilujete do svého kamaráda.+ 2 fotky+ 3 fotky

Když už si myslíte, že se snad nikdy nezamilujete, tak to přijde. A i když máte pocit, že není nikdo na obzoru, může být právě hned vedle vás. Zamilovat se můžete opravdu různě, a ani nebudete vědět jak.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 11. 2020 08:59

1. Jiskra

Stane se to prostě hned. Stačí jediný pohled a jste v tom. Může jít o muže na ulici, ve škole, v práci, prostě o kohokoliv. Chemie zapracuje a ruka bude v rukávě. To je prostě láska na první pohled.

2. Z postele do vztahu

Vyhlédnete si ho v klubu, prohodíte pár slov u drinku na baru a nakonec skončíte u něj doma v posteli. Chtěla jste si možná jen užít a myslíte si, že ze sexu na jednu noc se vyklubat nic vážnějšího nemůže. Jenže může! Může se totiž stát, že ten sex byl tak úžasný, že se do sebe zamilujete, a už v té posteli zůstanete.

3. Rozum

Pokud jste starší, a už nevěříte na pobláznění a motýlky v břiše, můžete se uchýlit k lásce z rozumu. Potkáte muže, který sice nebude úplně podle vašich představ, ale bude sám, zajištěný a žádný kriminálník. Vám už je 35 let, takže není co řešit.

4. Z kamarádství láska

Zní to neuvěřitelně, ale i takové věci se stávají. Znáte ho dlouho, možná by vás to ani nenapadlo, ale něco se stane a vy se bláznivě zamilujete do svého kamaráda. Je vám totiž blízko a zažila jste s ním spoustu legrace. Navíc víte, jak prožíval všechny svoje vztahy, takže si můžete být jistá, do čeho jdete.

5. Oťukávání

Nejčastější zamilování je vzájemné oťukávání. Když se s někým seznámíte, chodíte kolem sebe, pak se jeden z vás osmělí pozvat toho druhého na rande, a než dojde vůbec k první puse, tak to chvíli trvá. Nebudeme vám nic namlouvat, tohle je ten nejlepší způsob, jak můžete potkat lásku na celý život.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články