6 vlastností, podle kterých poznáte ideálního muže. Máte ho doma?

Toužíte po výjimečném muži?
Zdroj: pixabay.com
Máte ho doma?Kdo by chtěl mít po boku nějakého věčně naštvaného pesimistu, který vám zkazí každý den a každé ráno a vy ho budete pořád tahat z deprese.Žádná žena nechce mít doma ignoranta.Ideální muž musí být věrný.+ 2 fotky+ 3 fotky

Toužíte po výjimečném muži? Po panu dokonalém, který bude splňovat vše, co si přejete? A jaké vlastnosti by měl mít? Každá žena si přeje muže hodného, věrného a milého. Jenže to není vše. 7 vlastností, které by měl mít váš miláček, abyste byla doopravdy šťastná.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 27. 03. 2018 11:57

Výjimečných a dokonalých mužů je velmi málo. Když se ale nějaký takový přece jen objeví, stojí to za to. Co by měl podle vás splňovat? Jaké by měl mít vlastnosti? Těchto 7 vlastností vám napoví, jestli máte po boku dokonalého muže.

Pozitivní

Kdo by chtěl mít po boku nějakého věčně naštvaného pesimistu, který vám zkazí každý den a každé ráno, a vy ho budete pořád tahat z deprese. Dokonalý chlap by měl být vždy pozitivně naladěn, usměvavý, a dělat vám krásnější dny.

Vnímavý

Žádná žena nechce mít doma ignoranta. Proto by měl být dokonalý muž vnímavý. Pokud si vždy všimne toho, že máte nějaký problém nebo jste smutná, máte vyhráno. Takového chlapa by chtěla mít doma každá žena.

Věrný

Tak tohle je samozřejmost. Ideální muž musí být věrný. O nevěrníky nikdo nemá zájem, a abyste přišla na to, že má paralelní vztah, to si nepředstavujete raději ani v tom nejhorším snu.

Vztahový

Výjimečný muž není kamarád na jednu noc, ani na občasné návštěvy. Ideální muž je člověk, který chce vztah, je pro rodinu, a miluje jen vás, chce s vámi být ve dne i v noci.

Zásadový

Každý člověk má nějaké názory, zásady, ale také hranice, za které nepůjde. Ideální muž by měl být zásadový a neměnit svoje názory ze dne na den. Když už si za něčím stojí, tak to trvá, a nenechá se zviklat

Poctivý

Kdo by chtěl mít po svém boku lháře, který ještě k tomu třeba i krade nebo dělá nějaké podvody? Poctivý člověk v životě je ten, kterého ženy chtějí mít po svém boku. Tak jak jste na tom, máte doma ideálního muže svých snů?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články