Našel si váš chlap milenku? Důvody, proč byste měla jásat!

Být podváděná může být výhoda!
Zdroj: profimedia.cz
Být podváděná není zase tak špatná pozice.Většina žen si svého muže hlídá jako oko v hlavě, protože má strach, že si najde milenku.Jste ve výhodné pozici.Milenka přece nemůže být vaše konkurentka.+ 1 fotka

Většina žen si svého muže hlídá jako oko v hlavě, protože má strach, že si najde milenku. Jenže pokud chlap chce, prostě si ji pořídí. Pokud na to ale přijdete, nezoufejte! Tady je 10 důvodů, proč je to opravdu dobrá zpráva!

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 19. 12. 2019 08:00

Hlídáte ho na každém kroku? Posloucháte jeho hovory? Lezete mu do telefonu? Ptáte se, kde je a s kým? Žárlíte pomalu i na jeho sestřenici? Tak zabrzděte. Být podváděná není zase tak špatná pozice. Tady je 10 důvodů, proč tomu tak je.

1. Když si muž najde milenku, hned má špatné svědomí. Podvědomě se k vám tedy bude chovat mnohem lépe než kdy jindy. Takže si ho užijete mnohem více, než když vám byl věrný.

2. Sníte o luxusní kabelce a nedává vám spát fakt, že ji nevlastníte? Tak nyní ji od něj opravdu dostanete! Musí si vás přece nějak uplatit, abyste mu nic nevyčítala.

3. Pokud byl z těch, který vás každý večer před spaním otravoval se sexem, tak můžete jásat. Nyní jeho apetit nebude tak velký, protože se stihl vyřádit někde jinde. A vy se už konečně vyspíte!

4. Budete mít vedle sebe najednou voňavého fešáka. Aby se líbil svojí milence, tak se bude pravidelně holit, vonět, sprchovat a lépe oblékat. Celkově o sebe bude mnohem více dbát a to nikdy není od věci.

5. Sice se bude vymlouvat, že se musel zdržet v práci, o to víc peněz ale bude nosit domů. Neptejte se, kde je vzal, a užívejte si je!

6. K vašemu partnerovi se nyní můžete chovat prakticky jakkoliv. I když budete nepříjemná nebo na něj budete řvát, máte na to plné právo. Pořád se on chová hůře než vy.

7. Když si jeho milenka usmyslí, že už jí nestačí jen sex a dárky a chtěla by víc, hned to s ní ukončí a pokorně se zase vrátí k vám domů. A bude zase ten úžasný a dokonalý partner.

8. Pokud se vám zachce také nevěry, nemusíte si nic vyčítat. Když mohl on, vy můžete také! Tak si to užijte a bez výčitek!

9. Zvládla jste partnerovu nevěru? Tak to už zvládnete opravdu cokoliv. Co vás nezabije, vás samozřejmě posílí!

10. Můžete si být stoprocentně jistá, že máte doma prokrveného hřebce. A někdy toho samozřejmě můžete využít. Nikdy nevíte, co se naučil a předtím neuměl.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články