Jste s vaším miláčkem už 10 let? 5 věcí, které vás vždy dostanou do kolen

Když jste s vaším miláčkem krátce, hormony pracují na plné obrátky a máte nasazené růžové brýle.
Zdroj: pixabay.com
Víte, co vás dostane i po letech vztahu?Když jste zamilovaná, na vašem novém objevu se vám líbí úplně vše.Každá žena je určitě ráda, když má doma spíše optimistu než pesimistu.Máte doma gentlemana?+ 2 fotky+ 3 fotky

Když jste s vaším miláčkem krátce, hormony pracují na plné obrátky, máte nasazeny růžové brýle a jste až po uši zamilovaná. Jenže některé věci bohužel po čase opadnou. Víte, co vás dostane do kolen i po letech vztahu?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:01

Když jste zamilovaná, na vašem novém objevu se vám líbí úplně vše. Stačí, když se na vás usměje a jdete do kolen. Jenže po mnoha letech vztahu se toho hodně změní. Přesto existují věcí, které vás dostanou, i když se vedle vašeho miláčka vzbouzíte už hodně dlouhou dobu

1. Gentleman

I přes to, že už z vašeho miláčka po 10 letech vztahu nemáte motýly v břiše, existují věci, ze kterých jdete do kolen. Například když vyrazíte na romantickou večeři a on vám pomůže do kabátu nebo podrží dveře. Jste ráda, že máte doma dokonalého gentlemana. I když jde o maličkosti, vždy vás tím dostane.

2. Vtipálek 

Každá žena je určitě ráda, když má doma spíše optimistu než pesimistu. Člověka, který ji vždy rozesměje a dělá jí hezčí den. Pokud to váš muž umí i po tolika letech, musíte být opravdu šťastná. A když vás dokáže rozesmát i přes to, že prožíváte nějaké náročné období a partner vše odlehčí, můžete být jedině ráda.

3. Otec

Pokud se vaše drahá polovička stará o rodinu a pomáhá vám s domácími pracemi, můžete na něj být hrdá a i po letech si ho vážit. A když vás třeba někdy překvapí, pošle vás s kamarádkami na víno a sám vygruntuje celý dům a postará se o děti, je to ten nejlepší chlap na světě!

4. Emoce

Chlapi si rádi hrají na drsňáky a většina žen si myslí, že snad někdy ani nemají žádné city a emoce. Jenže opak je pravdou. Chlapi jsou také citlivé bytosti a když se spolu budete koukat na film, který ho rozpláče, zaručeně vás to dostane!

5. Lichotník

Pro ženu je důležité, aby si jí její muž vážil. A to i po letech vztahu. Takže pokud je vnímavý a všímá si různých maličkostí, vždy vás dostane. Když vám třeba řekne, že vám to dnes sluší a nebo vám jen tak přinese kytku, budete ho milovat!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články