Náruživá Adina Mandlová. Postelí jí prošli muži, ženy i senioři

Byla to nádherná žena
Zdroj: zdroj: facebook
Adina si života užívala. Někdy až přílišJako malé děvčátko byla otcem velice rozmazlovánaStala se českou Marilyn Monroe.Zemřela sama a v zapomnění+ 1 fotka+ 2 fotky

Byla hvězdou meziválečného filmu a českou Marylin Monroe. Byla inteligentní, talentovaná, ale také velice nevyrovnaná žena se skandálním životem. Velkou slávu si užívala, ale také zneužívala. Stala se sexbombou 30. let, ale nakonec zemřela skoro v zapomnění. Jaký byl život této velice pozoruhodné ženy?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 23. 03. 2018 09:32

Narodila se jako Jarmila Anna Františka Marie Mandlová. Její otec byl inspektor státních drah Jan Mandl. Adina byla vymodlené dítě. Měla tři bratry a její otec zoufale toužil po děvčátku. Když se narodila, stala se typickou tatínkovou holčičkou. Byla hýčkána a otcem hodně rozmazlována. Její dlouhé a vznešené jméno jí dal údajně sám Jan, protože ji prý čekala zářivá budoucnost. Rozmazlování otcem časem zacházelo do obrovských absurdit. Všichni například museli Adině vykat, ale ona mohla odpovídat tykáním.

Puberta

Toto vydržování ale netrvalo věčně. Když bylo Adině osm let, její otec zemřel. Matka prostřídala hodně partnerů a rodina se ocitla na pokraji chudoby, což Adina velice těžce nesla. Ve čtrnácti letech šla na internát, kde byla po dvou letech vyloučena za neslušné chování. Rozhodla se tedy pro dráhu herečky.

Byla mizernou herečkou

Začátky u filmu byly kruté. Její první film se jmenoval Diagnóza X a její herecký výkon byl k pláči. Psychicky na tom byla velice špatně. Měla za sebou pokus o sebevraždu a dokonce i potrat. V té době začala chodit s režisérem Hugo Haasem, který si ji vzal do parády, výrazně zlepšil její herectví a projev a udělal z ní hvězdu.    

Sexuální avantýry a nespoutaný život

Když se Adina proslavila, začala si plně užívat života. Holdovala alkoholu a v její posteli se střídali jak ženy a muži, tak i vlivní a bohatí senioři. Při projížďce autem s kamarádkou Bertou, obě pod vlivem alkoholu, srazily penzistu, kterému vůz rozdrtil nohu o sloup. Zraněním podlehl a skandál byl na světě.

Dohnala manžela k sebevraždě

Prvním manželem Mandlové se stal Zdeněk Tůma, který byl malířem. Nedokázal překousnout manželčin hýřivý a nespoutaný život a velice špatně nesl její milence a milenky. Zašlo to až tak daleko, že sám spáchal sebevraždu.

Kolaborace?

Po skončení druhé světové války byla obviněna z kolaborace a ze spolupráce s nacisty. Pro nedostatek důkazů byla propuštěna, ale její pověst utrpěla nejvíce. Odešla do Anglie, kde kvůli své minulosti a podezření z kolaborace dlouho nemohla sehnat práci. Z Anglie tedy odešla a přestěhovala se na Maltu. Zpět do Čech se vrátila až na sklonku svého života v roce 1991. Poslední roky dožila na zámku v Dobříši a zemřela v příbramské nemocnici.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články