Top 7 největších mýtů o sexu. Dámy, na toto opravdu nevěřte

O sexu se toho vypravuje hodně, ale ne vždy je vše pravda
Zdroj: zdroj: pixabay
Ovoce je sice zdravé, ale na chuť spermatu vliv nemá.Sexem lze opravdu vyvolat porodspermie nemají na kvalitu pleti vlivna velikosti penisu záleží+ 1 fotka+ 2 fotky

Sex dnes rozhodně není tabu a hojně se o něm mluví. To je také důvod, proč se o něm roznáší plno mýtů, polopravd a nepravd. Pojďme se společně podívat na to, čemu dnes spousta lidí opravdu věří.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 22. 03. 2018 12:40

Nejčastější fámy a nepravdy o sexu:

Ananas ovlivňuje chuť spermatu. Záleží na tom, co muž jí. Jestli pije a kouří

Nesmysl! Sice by to bylo fajn, ale pravda to určitě není. Muž se může ládovat ovocem a ananasem klidně měsíc v kuse, ale žádný efekt to mít nebude. Jeho sperma bude chutnat vždy stále stejně.

Na velikosti nezáleží

Bohužel záleží. Tato hláška je velkým utěšitelem pánů, kterým nebyla příroda moc nakloněna. Mnoho žen totiž vypovědělo, že i když je jejich vyvrcholení spíše doprovázeno klitorálně, rády v sobě mužův penis cítí, velice je vzrušuje a urychluje jejich orgasmus.

Sperma je dobré na pleť

Naprosto nesmyslný mýtus, který nebyl nikdy podložen vědeckou studií. A když už se o něj začali vědci opravdu zajímat, vyšel jako omyl. Sperma není ani pleti škodlivé, takže vztah pleť vs. sperma je spíše neutrální.

Pohlavním stykem lze vyvolat porod

Častá rada maminkám, které svá miminka přenášejí. Tato informace je pravdivá. Sexem lze opravdu porod vyvolat.

Podle nohy poznáte velikost jeho penisu

Těchto teorií existuje víc, ale sázet na ně s jistotou rozhodně nelze. Jde o naprostý nesmysl. Když tedy uvidíte muže, který má obrovské nohy, dejte si pozor, ať nejste večer zklamané.

Muž při každém orgasmu ejakuluje

Sice se tak stává hodně často, ale rozhodně to není daným pravidlem. Muž může mít i takzvaný suchý orgasmus, při kterém vyvrcholení plně prožije, ale nevyjde z něj ani kapička spermatu. Může to být sexuální dysfunkce a stává-li se to častěji, je na místě návštěva lékaře.

Žena nemůže znásilnit muže

Když se chce, všechno jde. I toto. Sice se praví, že když muž nechce, tak prostě nemůže, ale znásilnit jde stejně. Těchto případů existuje sice míň, než když muž znásilní ženu, ale i tak se vyskytnou. Je tu plno možností, jak svého muže znásilnit a když to nejde zepředu, jde to zezadu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články