Jste single? Sex na jednu noc vám prospěje. Každý den můžete být v jiné roli

Jste single? Sex na jednu noc vám prospěje. Každý den můžete být v jiné roli
V první řadě si musíte uvědomit, že na sexu na jednu noc není vůbec nic špatného. Stačí ho jednou zkusit a už budete vědět co a jak.Je logické, že při nočním dovádění, nebudete pociťovat stud. Proč taky?Bouření v době svobody vám zajistí, že už pak v delším vztahu nebudete mít potřebu být nevěrná.Může z vás být nemravná sestřička stejně jako cudná jeptiška. Užijte si chvíle svobody a převtělte se skutečně, do kohokoli budete chtít.+ 1 fotka+ 2 fotky

Ať už jste single dlouho nebo se vám právě rozpadl vztah, určitě si zasloužíte rozptýlení. Být single totiž není nic moc a sex na jednu noc vám určitě dokáže zlepšit náladu. Nejen že už dotyčného nikdy neuvidíte, takže se nemusíte stydět, ale můžete být pokaždé v jiné roli, a těch je při sexu nepočítaně…

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 03. 2018 17:53

V první řadě si musíte uvědomit, že na sexu na jednu noc není vůbec nic špatného. Stačí ho jednou zkusit a už budete vědět co a jak. Pomoci vám může fakt, že už muže, který přespal ve vaší posteli, nikdy neuvidíte.

I proto je logické, že při nočním dovádění, nebudete pociťovat stud. Proč taky? K hluboké promluvě v budoucnu pravděpodobně nedojde, pokud si to tedy nerozdáte s básníkem. Nezapomeňte, že při takzvaném One Night Stand, si můžete zahrát, na koho budete chtít.

Může z vás být nemravná sestřička stejně jako cudná jeptiška. Užijte si chvíle svobody a převtělte se skutečně, do kohokoli budete chtít. Nejen, že vás to uvolní, ale čerpáte tak inspiraci do svého budoucího vztahu, kde můžete svoje nové zkušenosti využít.

Později, až už nebudete sex na jednu noc potřebovat, si budete říkat, jak jste byla moudrá, že jste se vydováděla. Bouření v době svobody vám zajistí, že už pak v delším vztahu nebudete mít potřebu být nevěrná.

V případě, že vám budou jednorázovky v partnerském vztahu chybět, můžete hrát se svým protějškem hru. Předstírejte, že se neznáte a náhodně se potkejte v baru nebo obchodě. Následně si spolu můžete užít chvilky slasti třeba ve výtahu jako dva cizinci. No kdo by do toho nešel?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články