Pevná prsa a ochranitelský komplex. Proč muži šílí z mladých maminek?

Mladé maminky jsou sexy.
Zdroj: pixabay.com
Pokud si myslíte, že porodíte ve dvaceti a nikdo o vás už žádný muž nezavadí, jste na omylu.Muži z nich šílí!Mají pevná prsa.Když kojíte ve dvaceti je to hodně velký rozdíl oproti tomu, když kojíte v 35 letech.+ 2 fotky+ 3 fotky

Mladé maminky se hodně liší od těch starších. Mají totiž jiné myšlení, jsou pro ně důležité jiné věci, a také jsou zatraceně sexy. A muži z nich šílí! Jak to dělají?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 27. 03. 2018 19:29

Pokud si myslíte, že porodíte ve dvaceti a nikdy o vás už žádný muž nezavadí, jste na omylu. Mladé maminky jsou totiž mnohem více sexy! Muži z nich šílí! Jak je to možné? Co mají navíc oproti matkám po třicítce?

1. Pevná prsa

Dámy, je to tak. Když kojíte ve dvaceti, je to hodně velký rozdíl oproti tomu, když kojíte v 35 letech. Mladým maminkám totiž většinou pevná prsa zůstanou. Na rozdíl od skoro čtyřicítek, které je mají po dětech bohužel vytahané.

2. Jiskra

Když porodí žena ve dvaceti, neztrácí svoji jiskru. Když porodí žena po třicítce, už je vidět, že je toho na ni moc. Za dvacítkami se muži otočí, i když mají vedle sebe kočárek. Ale žena po třicítce už má bohužel smůlu.

3. Žádný make-up

Dvacítky nepotřebují na sebe patlat tunu make-upu, než jdou ven. Jsou totiž pořád krásné a přirozené. A většinou vypadají jako starší sourozenec.

4. Stále sexy

I přes to, že je dvacítka unavená, protože desetkrát za noc vstává ke svému dítěti, není to na ní vidět. Nehrozí jí kruhy pod očima a je více fresh. Na rozdíl od třicítky, na které se nevyspání hodně podepisuje.

5. Ochranitelský komplex

Dvacetiletá žena, která má dítě, v mužích vyvolává ochranitelský komplex. A to už mluví samo o sobě. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články