Máte doma děvkaře? Víme, jak ho zkrotit. Řetěz k tomu nepotřebujete…

Máte doma děvkaře? Víme, jak ho zkrotit. Řetěz k tomu nepotřebujete…
Sex je jedna ze základních potřeb člověka, takže ho rozhodně nesmíte zanedbat.Muž se vždy rád vrací domů, zvláště když má navařeno.Držte se našich rad a budete moci v klidu usínat.I když je vám jasné, že váš partner koketuje, kde se dá, přivítejte ho vždycky s otevřenou náručí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Muž, který může mít každou ženu, přitahuje zákonitě všechny, ale doma ho máte jen vy. Sice vám ho závidí každá sousedka v okolí, ale ta ani za mák netuší, jak náročné je s ním žít. Poradíme vám, jak vašeho alfa samce, který se otočí za každou sukní, trošku zklidnit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 03. 2018 09:47

Pokud víte, že půjdete do společnosti, kde jsou převážně ženy, vyšňořte se tak, aby neměl sebemenší důvod se na ně dívat. Dejte si na péči skutečně záležet. Ženy v okolí vám budou závidět, jak na vás váš kocour mlsně hledí.

I když je vám jasné, že váš partner koketuje, kde se dá, přivítejte ho vždycky s otevřenou náručí. Musíte si uvědomit, že konverzace s více jak třemi ženami za den je náročná, proto nebuďte hysterická a buďte na něj vždy milá. Jen tak zůstane s vámi.

Muž se vždy rád vrací domů, zvláště když má navařeno. Proto neváhejte a vyvařujte mu v každé volné chvíli. On tak během dne nebude myslet na laškování s ostatními ženami, ale bude se těšit na voňavou večeři.

Sex je jedna ze základních potřeb člověka, takže ho rozhodně nesmíte zanedbat. O to víc si to nemůžete dovolit, když víte, že máte doma testosteronového samečka. Dopřávejte mu ho pravidelně a pořádně. Jeho potřeba mít sex s ostatními ženami jistě zmizí.

Pokud jste s ním už delší dobu, pokuste se vztah nějak oživit. Není od věci se navléct do sexy prádélka a překvapit ho u něj v práci. To totiž určitě nebude čekat a uvědomí si, jak smyslnou má partnerku. Pokud dodržíte naše rady, uvidíte, že váš milý brzy zkrotne.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články