Nebojte se experimentovat: Sexuální polohy, které vás vystřelí do nebes

Nebojte se experimentovat: Sexuální polohy, které vás vystřelí do nebes
Zdroj: Unsplash

Sex je důležitou součástí vztahu. Páry o něm však mají často problém mluvit.
Nuda v posteli často končí rozchodem.
Jen komunikací lze dosáhnout vzájemné spokojenosti.
Kromě poloh je skvělé také střídat místa. Vyzkoušejte sex ve sprše!+ 1 fotka+ 2 fotky

Zejména v dlouhodobějších partnerských vztazích mohou nastat chvíle, kdy sexuální život tak trochu zevšední. Ze sexu se stane stereotyp a vášeň pomalu upadá. Vyzkoušejte sexuální polohy, které vaše postelové hrátky pořádně opepří!

Petr Jirsa
Petr Jirsa 15. 08. 2020 18:00

V životě je důležité experimentovat a přijímat nové výzvy. V sexuálním životě to platí dvojnásob. Problém však tkví v tom, že spolu většina partnerů o těchto věcech málokdy mluví. Co je však špatného na tom říct, po čem skutečně toužíme? Stud nás nakonec může stát i vztah. Aby byl sex zajímavější a oba jste se na něj těšili, je třeba ho trošku okořenit. Začít můžete právě se zkoušením různých sexuálních poloh.

Šroubovák

Lehněte si na bok na okraj postele zády k partnerovi a tiskněte stehna k sobě. Partner stojí na zemi a přistoupí k vám zezadu. Poloha je skvělá v tom, že díky svírání stehen se průnik do vaginy stává užším, což jistě ocení váš partner i vy.

Tváří v tvář

Usaďte partnera na židli nebo na okraj postele a nasedněte na něj. Poloha vám dává možnost soulož regulovat. Sama si určíte rychlost a hloubku penetrace.

Na pejska

Pro mnohé známá poloha, které však rozhodně stojí za zmínku. Poklekněte na všechny čtyři, partner přistoupí zezadu. Tato pozice umožňuje hlubší průnik penisu a zároveň v ní dochází ke stimulaci bodu G.

Roztažená žába

Poloha podobná pozici na pejska, ovšem s mírným vylepšením. Namísto držení se na všech čtyřech poklekněte a ruce natáhněte daleko před sebe. Hlava a hrudník odpočívají na posteli s boky vztyčenými nahoru. Kromě toho, že se v této pozici dostane penis skutečně hluboko, máte navíc prostor k tomu odpočívat na polštáři. A to se vyplatí!

Ve stoje hlavou dolů

V této pozici oba partneři stojí, vaše hlava je však hluboce předkloněná a ruce visí dolů. Podobně jako kdybyste si chtěla protáhnout šlachy před cvičením. Partner stojí za vámi. Předklonění během sexu stáhne vaginální stěnu, čímž snadněji docílíte orgasmu.

Tanečníci baletu

S partnerem stojíte naproti sobě, přičemž je jedna vaše noha zvednutá. Tu omotejte kolem partnera, který ji podrží ve vzduchu. Obdobně jako se tančí tango. Jste li velmi pružná, můžete svou nohu dát na jeho rameno, čímž se docílí hlubší penetrace.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články