Rimming, netradiční sexuální praktika: Co se za ní skrývá?

Rimming, netradiční sexuální praktika: Co se za ní skrývá?
Zdroj: Unsplash
Před rimmingem je důležitá osobní hygiena.Spousta lidí má z rimmingu smíšené pocity. Neradi o něm mluví a už vůbec ho nechtějí zkoušet.Rimming je rovněž skvělou předehrou před análním sexem.Po „dávání” rimmingu je doporučováno vyčistit ústní dutinu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Existuje obrovská škála nejrůznějších sexuálních praktik a je téměř nemožné je všechny během života vyzkoušet. Ne o všechny byste vůbec stáli. Jedna z nich je však velmi oblíbená, avšak málo se o ní mluví, neboť se její provozovatelé leckdy stydí. Znáte rimming?

Petr Jirsa
Petr Jirsa 11. 08. 2020 18:00

Praktika zvaná rimming je stále tak trochu tabu, a to hlavně proto, že se při ní setkává jazyk s řitním otvorem. To spousta lidí považuje za nehygienické, někteří dokonce až za nechutné. Pokud je však řádně provedena příprava, není se vůbec čeho obávat.

Jedinci oddávající se análnímu sexu moc dobře vědí, jak citlivý anální otvor je. Nachází se na něm totiž spousta nervových zakončení, díky jejichž stimulaci můžete dosáhnout skvělých pocitů. A stejně tak může i váš protějšek. Stimulace řitního otvoru je více než vhodná před análním sexem, avšak nemusí k němu směřovat. Rimming si zkrátka můžete užít jen tak.

Příprava

Jak už bylo zmíněno, spousta lidí má k rimmingu odpor kvůli představě dotyku jazyka s místy, kterými člověk vylučuje. Odpor je v tomto případě pochopitelný, nejste-li příznivcem jisté fetiše, a proto je důležité dbát na osobní hygienu. Je více než žádoucí, aby „příjemce” rimmingu byl čerstvě vysprchovaný. Klystýr není při této praktice nutný, pokud si však vy nebo partner chcete připadat čistější, rozhodně není na škodu ho provést. Zároveň je důležité při sprše či koupeli použít prst k odstranění veškerých nečistot na řitním otvoru, a to i těch, které se nacházejí hlouběji. Totéž doporučte i partnerovi.

Pozor, bakterie!

Stejně, jako se u análního sexu nedoporučuje zasouvat penis střídavě do řitního otvoru a do vaginy, to samé platí i u rimmingu. Toto pravidlo platí i pro ženy provozující rimming na svém partnerovi. Po skončení se doporučuje vypláchnout si ústa, a to alespoň vodou. Nejvhodnější jsou však ústní vody s obsahem alkoholu, které spolehlivě zničí veškeré bakterie, jež se mohly do úst v průběhu dostat. Zároveň osvěží dech a vy pak můžete bezstarostně pokračovat v dalších hrátkách.

Zdroj náhledové fotografie: Unsplash.com - Dainis Graveris on SexualAlpha

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články